Annonce
Helsingør

Ricki Olsen vender tilbage til FC Helsingør

Ricki Olsen er tilbage i FC Helsingør efter en enkelt sæsons afstikker til HB Køge. (Arkivfoto)

Efter et år i HB Køge har Ricki Olsen valgt at vende "hjem" til FC Helsingør.

Fodbold: FC Helsingørs trup står givet over for en ganske stor renovering efter nedrykningen til 2. division. Christian "TK" Køhler var den første, der bedyrede sit farvel. Nu kommer en gammel kending den anden vej. FCH har nemlig skrevet kontrakt med Ricki Olsen, der var en markant spiller i klubben fra 2014 til 2018.

- FC Helsingør er blevet min klub. Det er der, jeg har spillet mit bedste fodbold, og det er også der, at jeg har haft det bedst, så jeg var ikke så meget i tvivl, da jeg fik tilbuddet. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage, siger Ricki Olsen.

Annonce

Kan gøre det igen

Han var med i de sjove år med to oprykninger på tre sæsoner, inden det endte med en nedrykning fra Superligaen, inden han skiftede til HB Køge for et år siden.

- Det er da ærgerligt, at det nu hedder 2. division, men sådan er det. Jeg har været med til at rykke FC Helsingør fra 2. division til Superligaen en gang, og det kan jeg vel gøre en gang til.

Jeg synes, projektet i Helsingør fortsat er meget spændende, og det passer godt med mit familieliv i forhold til afstanden til København, og at der fortsat vil være formiddagstræning i klubben, lyder det fra den 30-årige spiller, der de seneste sæsoner har spillet flest minutter på højre back, men også har også kompetencer længere fremme på banen.

Annonce

Ønske fra begge

Hos FC Helsingør glæder man sig over, at det er lykkes at lokke en af klubbens tidligere profiler tilbage i folden.

- Ricki Olsen passer virkelig godt ind i det setup, vi ønsker at have i truppen med en blanding af ungdom og talent blandet med rutine. Han arbejder ekstremt professionel, og han går forrest både på og uden for banen, siger chefscout Brian Gellert, der har forhandlet aftalen på plads. Med de rosende ord kan det måske undre, at FCH lod Olsen gå for et år siden.

- Både Ricki Olsen og vi havde et ønske om at genoptage samarbejdet, og det er heldigvis lykkedes, og så er det ikke så relevant, hvad der skete for et år siden. Jeg er sikker på, at han nu igen bliver en gevinst for FC Helsingør, og det er det, som tæller, siger Brian Gellert.

Ricki Olsen får en etårig kontrakt med FC Helsingør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Kendis kender…

Annonce