Annonce
Hornbæk

Romantik og godt håndværk: Ny blomsterbutik i Hornbæk

Loise Löhr foran sin hyggelige blomsterbutik i det gamle ishus i Hornbæk.
Loise Löhr har åbnet hyggelige Ö Flower på Øresundsvej i Hornbæk
Annonce

Hornbæk: Hvor der før var softice, vafler og guf, er der nu pæoner, roser og lavendler. Det er vanskeligt ikke at blive i godt humør, når man kommer til Loise Löhrs lille, fine blomsterbutik ”Ö Flower” i det gamle ishus på Øresundsvej i Hornbæk. For det ser bare hyggeligt og indbydende ud.

De få indendørs kvadratmeter er suppleret med et lille fint udeareal ved fortovet, hvor fine krukker med blomster suppleres med lokalt kunsthåndværk. Og det myldrer med sommergæster her nær havnen.

- Der skulle ske noget nyt, og jeg har fået en god start. De må have savnet mig, siger Loise Löhr med et smil.


Jeg elsker det kreative i at binde smukke buketter. Og at få et arbejdsliv i Hornbæk er jo også rigtig romantisk.

Loise Löhr


Hun har været interesseret i blomster, fra hun som 14-årig gik rundt og lagde uopfordrede ansøgninger hos blomsterforretningerne i håb om at få lov til at få foden indenfor.

- Og det lykkedes. Jeg fik lov at arbejde i Anne Juhls blomsterbutik, og det banede senere vejen til en læreplads som dekoratør hos den kendte blomsterhandler Erik Bering I København.

Loise Löhr er i det hele taget ganske erfaren i faget. Hun har tidligere haft blomsterbutik og har også været anlægsgartner. Så da muligheden opstod for at overtage det gamle ishus, slog hun til.

- Jeg elsker det kreative i at binde smukke buketter. Og at få et arbejdsliv i Hornbæk er jo også rigtig romantisk, siger hun.

Selv om ishuset ligger lidt for sig selv her tæt på stranden og oser af sommerstemning, er det meningen, at her skal sælges blomster hele året.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce