Annonce
Helsingør

Saïd scorede sit første Premier League-mål - og så blev tipper fra Helsingør millionær

En spiller fra Helsingør kan kalde sig mere end millionær efter at have tippet 13 rigtige resultater på kuponen. Foto: Ritzau Scanpix/Linda Henriksen

LYKKENS PAMFILIUS: Det var en lørdag aften, og det var slet ikke sikkert. Langt fra faktisk, for dommerens tid var ved at rinde ud.

Brighton var stadig foran 1-0 i kampen mod West Ham. Men da der var tre minutter tilbage scorede West Hams Saïd Benrahma sit første mål i sin tid som spiller den fineste engelske fodboldrække. Omtrent samtidig med, at dommeren var ved at tage luft ind for at fløjte kampen af udlignede han til slutresultatet 1-1.

Det var præcis det uafgjorte resultat, tipperen fra Helsingør havde satset på. Dermed havde han pladen fuld. 13 rigtige gjorde ham med ét slag til millionær og mere til - helt præcist én million kroner og 95.000 kroner svulmede hans nem-konto op med.

Annonce

Krævede et par overraskelser

Den dygtige tipper havde været holdt i spænding gennem nogle timer. For helt usædvanligt blev seks kampe på kuponen spillet forskudt henover lørdag aften. Først ved 23-tiden kunne han bryde ud i et jubelskrig.

Han havde blandt andet satset på at Lazio tabte til Roma i den italienske Serie A, selv om Lazio var favoritter. Men Roma svigtede ikke, og bankede Lazio med 2-0. Så manglede der kun et kryds mellem Brighton og West Ham, og det kom altså også.

13’eren blev ramt på 16 rækker matematisk med 4 halvgarderinger. Den blev indleveret hos Føtex i Helsingør Bycenter, og det er 4. gang i år milliongarantien udløses i Tips 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce