Annonce
Espergærde

Samlede 1008 cigaretskod og 31 mundbind

Team Merida i Espergærde Idrætsforening samlede forleden 24,5 kilo skrald på halvanden time. Foto: Privat.

MILJØ: Gymnastikpigerne fra Team Merida i Espergærde Idrætsforening tog et afbræk fra online-træningen torsdag den 18. marts. Og så gik der skrald i den! - Efter lempelsen i corona-restriktionerne i starten af marts, har gymnasterne trænet sammen igen som hold udendørs én gang om ugen. Det har de nydt – efter tre lange måneders afsavn fra hinanden, fortæller Thomas Bolbroe fra foreningen.

Team Merida har løbet, lavet styrketræning og øvet serier på arealet omkring Tibberupskolen og det var også der de lagde mærke til, hvor meget skrald, der ligger rundt omkring i hække, på stier osv.

- De fik derfor den idé, at de ville bytte et af deres online træningspas ud med eller i en god sags tjeneste – i hyggeligt samvær med holdet, siger Thomas Bolbroe. Efter 1.5 times indsamling på en kold torsdag eftermiddag fik gymnasterne samlet 24,5 kilo skrald.

- Det synes vi var lidt vildt, især de over 1000 snus og cigaretskod og 31 mundbind gjorde indtryk. Og selv om det var køligt, var det det værd for det er dejligt at være med til at gøre en god gerning i vores by, siger pigerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce