Annonce
Danmark

Se Danmark: De danser et computerspil

Holstebro: Yndige balletbørn og seje Super Mario-figurer venter på at komme på udendørsscenen i Lystanlægget. Balletskolens balletbørn fra 0. til 6. klasse opførte fredag eftermiddag deres forestilling på friluftsscenen i Lystanlægget.
Med stærke billeder sætter avisens fotografer hver dag følelser og facon på historier fra vores del af Danmark. Se nogle af de bedste billeder i dette daglige fotogalleri.
Annonce

Holstebro: Dansen gik i alt fra smukke prinsessekjoler til kostumer fra Mario-universet, da Balletskolens børn fra 0.-6. klasse skulle vise, hvor dygtige de er.  Fotojournalist Morten Stricker var med både foran og bag scenen i Lystanlægget, hvor de omkring 100 børn opførte showet "Game Over".

Vejle: Fredag eftermiddag var skolegården på Ungdomscenter Vejle 10. klasse pakket som et tetrisspil med biler til 10. klasses drive-in-dimission. Foto: Mette Mørk
Kværndrup: Med udviklingen af tre spirende haveanlæg tegner prinsesse Alexandra den indledende streg i formgivningen af fremtidens Egeskov. Og sætter, et år efter brylluppet, sit eget præg på et privat hjem, der samtidig rummer en af verdens mest spektakulære haver. Foto: Christian Nordholt
Kværndrup: En af de mange haver på Egeskov. Foto: Christian Nordholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Det bøjelige natursyn

Helsingør

Helsingør i top - Aarhus i bund: Her rammes flest og færrest ældre

Annonce