Annonce
Espergærde

Se videoen: Skolestart i børnehøjde - Johanna og Oscar er blevet mere selvstændige

Det er ikke barnemad at starte i børnehaveklassen, men man kan lære noget af Oscar og Johanna fra 0.A på Grydemoseskolen.

Man er stor, når man starter i skolen, men netop i dette skoleår har de nye skoleelever måtte vænne sig til, at de skulle være lidt mere selvhjulpne.

Der er mange nye ting, man skal vænne sig til, og ting, som det pludselig forventes, at man nu selv kan klare. Sidste år var Johanna Hansson og Oscar Serritzlew blandt "de nye" på Grydemoseskolken i Espergærde. Og på grund af coronaen fik de hurtigt lov til at blive meget mere selvstændige og omstillingsparate. For eksempel, når de selv skulle gå fra cykelparkeringen til klasselokalet, og når de skulle hjem igen.

Oscar Serritzlew har haft undervisning hjemme en del af tiden i dette skoleår.

Hvordan hverdagen bliver for de over 500 børn og deres forældre, der for første gang skal i skole efter sommerferien- det kan du du se lidt om i denne video, hvor Johanna, Oscar og deres klasselærer Anne Mai Skriver fortæller om, hvor vigtigt det er at være selvhjulpen og nysgerrig.

Annonce
En god skolestart

Hjælp os med at give den bedste skolestart

  • "En god skolestart" er  titlen på den kampagne, som Helsingør Dagblad fra i dag sætter i gang. I starten af maj kommer de kommende skoleelever i SFO og så rykker første skoledag endnu tættere på.
  • I denne måned vil vi med forældrenes og lærernes hjælp forsøge at hjælpe til med at skolestarten bliver så god som muligt. I kampagnen vil vi blandt andet se på, hvad der betyder noget for forældrene, når "de små" skal til at være store skoleelever.
  • Alene i de seks kommunale skoledistrikter er det over 500 børn, der tager hul på deres første skoleår. Corona skaber yderligere usikkerhed, men i forvejen er der mange andre emner, som optager forældrene, inden de sender deres børn ud i den store skoleverden.
  • Kontakt os, hvis du som forælder eller lærer har nogle emner, som du synes vi skal se på i løbet af kampagnen.
  • Du er velkommen til at ringe til Claus Kjærsgaard20 75 14 46 eller Sidsel Brandt Hasberg21 44 57 88, og du må også gerne sende en mail til enten c.kjaersgaard@hdnet.dk eller sibha@jfmedier.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Søren stod på speederen for at redde sine dyr: - Så ringede naboen og spurgte hva' faen det var for en måde at køre på

Annonce