Annonce
Sport

Simon Dahl: - Vi kommer for at vinde og intet andet

Nordsjælland Håndbold skal en tur til Vesterbro i København, hvor Ajax er værter. Foto: Torben Sørensen
To point er det eneste, der tæller, for Nordsjælland Håndbold i slutspurten.

Det var ikke kønt, da Nordsjælland med hiv og sving fik to point i hus i den coronaudsatte kamp ude mod HC Odense. Opgøret endte med en meget sent tilkæmpet 26-25-sejr på Kasper Kisums scoring i slutsekunderne. Men cheftræner Simon Dahl er ikke kræsen i forhold til, hvordan pointene kommer i hus for Nordsjælland - bare de kommer.

- Vi spillede en dårlig kamp, og omvendt spillede Odense en rigtig fin kamp. Sådan går det også nogle gange. Metoden og måden hvorpå vi vinder er ikke afgørende for mig lige nu. I morgen vil vi komme for at vinde imod Ajax og intet andet. Vi har trænet hårdt på det seneste, og det skal gerne kulminere i kampen mod Ajax med to point til kontoen. Derefter er der en lille puster, inden vi tager fat på de afgørende kampe, siger Simon Dahl til dagbladet.

Vinder Nordsjælland Håndbold i Bavnehøj-Hallen på Vesterbro fredag aften, bliver det holdets tiende sejr i træk. Men det bliver ikke let spil mod Ajax, spår Simon Dahl.

- Ajax er det hold, der har imponeret mig mest i 1. division. De har virkelig leveret i denne sæson. Mathias (Albrektsen, cheftræner for Ajax, red.) har fået ændret kulturen og har virkelig sat et flot aftryk, roser Simon Dahl.

NHs kampprogram

  • 20/3 kl. 15.00 Nordsjælland Håndbold- TM Tønder Håndbold
  • 27/3 kl. 17.00 Grindsted GIF Håndbold- Nordsjælland Håndbold
  • 2/4 kl. 19.00 Nordsjælland Håndbold- Team Sydhavsøerne
  • 9/4 kl. 19.30 Skive fH- Nordsjælland Håndbold
  • 17/4 kl. 16.00 Nordsjælland Håndbold-HEI Skæring

Ajax ligger i øjeblikket nummer fem i 1. division men med en kamp i hånden til HØJ Elite på fjerdepladsen. Vesterbroholdet kan stadig realistisk nå en af de to pladser, der giver spil om oprykning til Ligaen, så der venter bestemt en spændende kamp i hovedstaden.


I morgen vil vi komme for at vinde imod Ajax og intet andet. Vi har trænet hårdt på det seneste, og det skal gerne kulminere i kampen mod Ajax med to point til kontoen.

Simon Dahl


- Vi er jo som sædvanligt dem, de andre jagter. Men her er der så det ekstra, at det er to sjællandske hold der mødes, og jeg er da sikker på, at Ajax gerne vil vippe os af tronen og overtage vores position. De kan jo stadig nå top tre og skal finde bonuspoint et eller andet sted, så de ting tilsammen giver dem da ekstra motivation mod os, vurderer Simon Dahl.

Annonce

Fokus på playmaker

Som sædvanligt er Nordsjællands fokus mest på egne styrker, men der er alligevel nogle spillere i Ajax, der har fået ekstra opmærksomhed i optakten til opgøret.

- Vi har meget fokus på os selv, Vi har haft ekstra fokus på det fysiske og meget fokus p de sidste kampe. Vi skal stå skarpt i slutspurten, siger Simon Dahl, og peger på et par Ajaxprofiler, som Nordsjælland skal være særligt opmærksomme på.

- Rasmus Graffe (Ajax’ playmaker og topscorer med 108 mål) er en kæmpe dynamo både som afslutter og med assister. Ham har vi brugt tid på, og han skal holdes i kort snor. Men også Sahin (Hakan, red.) skal vi holde et vågent øje med, Siger Simon Dahl om stregspilleren, der bliver NH-spiller i næste sæson.

Kampen mellem Ajax og Nordsjælland Håndbold spilles i Bavnehøj-Hallen fredag aften kl. 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Hvad har vi lært af corona?

Annonce