Annonce
Helsingør

Skader driller i FC Helsingør

Frederik Bay blev alvorligt skadet i en træningskamp mod FC Roskilde i vinter. Problemerne i foden holder ham nu igen ude af FCH-kampene. Foto: Claus Birch
Der er flere småskader i FC Helsingørs forsvar forud for kampen mod Fremad Amager. Sloth i spil til debut.
Annonce

FODBOLD: Både Frederik Bay og Brandon Onkony var ikke med i Silkeborg i den seneste runde af 1. division, og det er ikke sandsynligt, at forsvarsspillerne når at blive klar til Fremad Amager. Den nye midtbanespiller, Casper Sloth, træner fuldt med igen.

Annonce

Skade er blusset op

Den fodskade, som ramte Frederik Bay i vinterens sidste træningskamp mod FC Roskilde giver igen problemer for venstrebacken. Derfor var han ikke med mod Silkeborg i lørdags, og da han ikke trænede med onsdag formiddag, er det overvejende sandsynligt, at han også må se fredagskampen fra tribunen.

- Det er sindssygt irriterende, at det kommer igen. Det har endnu ikke været helt i orden, men jeg havde vænnet mig til at spille med smerten. Desværre er det blevet værre igen, og derfor må jeg holde pause igen, siger Frederik Bay.


I forhold til at Bay var ude i syv måneder fra februar, har han allerede fået flere minutter, end jeg havde regnet med, og jeg tror også på, at han kommer med igen her i efteråret.

Morten Eskesen, cheftræner i FC Helsingør


Han har ikke opgivet at komme i kamp inden jul. Efter på fredag er der tre kampe tilbage mod henholdsvis HB Køge, Esbjerg fB og Viborg FF.

- Jeg håber på mere spilletid i år, men det er lidt svært at sige. Der er ikke rigtig nogen, der lige nu ved, hvornår det bliver bedre, men jeg er ved godt mod, og jeg er ikke slået tilbage til start. Det er bare et mindre tilbageslag, konstaterer Frederik Bay.

Annonce

Streg i regningen

I første runde af 1. division blev Dalton Wilkins alvorlig muskelskadet, og han kommer ikke i kamp før nytår. Dermed er begge venstrebacks i FCH-truppen ude.

- Det er selvfølgelig en streg i regningen, men så må andre tage over. I forhold til at Bay var ude i syv måneder fra februar, har han allerede fået flere minutter, end jeg havde regnet med, og jeg tror også på, at han kommer med igen her i efteråret. Vi har heldigvis en god trup med spillere, der kan dække flere pladser, og det kommer os til gode nu. Vi skal nok stille et godt hold mod Fremad Amager, lover cheftræner Morten Eskesen.

Casper Sloth trænede fuldt med onsdag, og han er dermed i spil til en midtbaneplads mod Fremad Amager. Her har Daniel Norouzi som regel en fast plads, men den arbejdsomme midtbanespiller har i mange år været venstre back, og han er dermed en mulighed som Bay-vikar.

Mod Silkeborg blev der fundet plads til Hans Christian Bonnesen ved siden af Nikolaj Hansen i midterforsvaret, mens Jonas Henriksen og Philip Rejnhold blev placeret på backerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce