Annonce
Helsingør

Skolen er lukket - så 25-årige Patrick tilbyder sin arbejdskraft helt gratis

På grund af skolens nedlukning har Patrick Constantin Syngre valgt at tilbyde gratis hjælp til hus- og havearbejde eller andre opgaver. Foto: Lars Johannessen
- Jeg duer ikke til at sidde stille, siger Patrick Constantin Syngre, der på grund af skolens nedlukning har valgt at tilbyde gratis hjælp til hus- og havearbejde eller andre opgaver.
Annonce

HELSINGØR:  - Jeg har været vant til at være i gang fra klokken 6 om morgenen til 20-21 om aftenen, men siden corona kom, har jeg ikke haft noget at lave, siger 25-årige Patrick Constantin Syngre.

Han bor i Helsingør med sin kæreste og deres søn, og til daglig læser han på DTU's adgangskursus til ingeniørstudiet.

Men skolen har været lukket ned siden 11. marts, og som Patrick Constantin Syngre understreger, så er han bestemt ikke en, der trives med at gå og lave ingenting.

- Jeg duer ikke til at sidde stille. Og derfor tænkte jeg, at jeg kunne hjælpe andre, siger han.


Jeg håber også, at jeg kan være med til at inspirere andre unge mennesker til at komme ud og lave noget - i stedet for at sidde og kigge ind i en skærm derhjemme

Patrick Constantin Syngre, beboer i Helsingør


Derfor har Patrick Constantin Syngre skrevet et opslag på Facebook, hvor han tilbyder sin arbejdskraft til folk, der måtte have brug for det.

“Jeg rent ud sagt r...eder mig efterhånden i denne tid. Jeg har en masse færdigheder, som jeg føler går til spilde. Derfor vil jeg tilbyde min hjælp til dem, som har brug for det. Uanset om det er hjælp til indkøb af varer, hjælp til havearbejde eller noget andet, vil jeg gøre mit absolut bedste for at hjælpe i jeres hverdag,” skriver Patrick Constantin Syngre i opslaget.

Annonce

Hjalp ældre dame i kolonihaven

Hans initiativ er blevet modtaget med stor begejstring, og de første opgaver tikkede ind i Messenger-indbakken med det samme.

Torsdag var Patrick på besøg hos en ældre dame i hendes kolonihavehus.

- Jeg var der i tre timer og hjalp hende blandt andet med at skære kanter på græsplænen og beskære en tornebusk. Vi fik også tid til at drikke en kop kaffe, fortæller Patrick Constantin Syngre.

- Det giver et netværk i Helsingør, og så er det jo hyggeligt at komme ud og sige hej til folk, siger Patrick Constantin Syngre. Foto: Lars Johannessen

Og i næste uge er der blandt maler- og havearbejde på programmet i fire forskellige hjem.

Personligt giver det ham også meget at komme ud og hjælpe folk.

- Det giver et netværk i Helsingør, og så er det jo hyggeligt at komme ud og sige hej til folk, siger han.

Det er planen at fortsætte med det frivillige arbejde de næste par uger, fortæller han.

- Jeg håber også, at jeg kan være med til at inspirere andre unge mennesker til at komme ud og lave noget - i stedet for at sidde og kigge ind i en skærm derhjemme, siger Patrick Constantin Syngre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce