Annonce
Erhverv

Slotsejer Henrik Rossing åbner Wash World i Helsingør

Her på hjørnet af Industrivej og Klostermosevej - overfor Helsingør Dagblads tidligere bygning - lå i mange år bilforhandleren CK Automobiler, der lukkede for et halvt års tid siden. Nu bygges en Wash World. Foto: Lars Johannessen
Den nye Wash World skal ligge på hjørnet Industrivej/Klostermosevej
Annonce

På hjørnet af Industrivej og Klostermosevej - overfor Helsingør Dagblads tidligere bygning -  lå i mange år bilforhandleren CK Automobiler, der lukkede for et halvt års tid siden.

Grunden er nu solgt til Henrik Rossing, der tidligere har ejet og skabt Fitness World-kæden, og han har sat sin faste samarbejdspartner, firmaet VML Enterprise, i gang med at rive de gamle bygninger på grunden ned for derefter at opføre en Wash World - en ny vaskehal med dobbelte spor, et par vask-selv pladser med højtryks-spulere og ikke mindst en ubemandet tankstation af mærket Oil Tank & Go.

Annonce

Wash World - en moderne vaskehal

- Det bliver en vaskehal med to spor ved siden af hinanden, så køen bliver kortere end det kendes fra andre haller, lover direktør Daniel Vaqué, der driver VML Enterprise sammen med meddirektøren Casper Ludvigsen.

- Vi har bygget mange vaskehaller og stationer for Wash World. Det er det vi laver og kun det. Det er firmaets speciale. Vi er for tiden i sving adskillige andre steder i landet med "det samme vaskehalsprojekt" kan man sige, fortæller han .

VML Enterprise arbejder for tiden i Risskov, Herlev, Thisted, Køge, Ballerup samt i Helsingborg og i Sjöbo på den svenske side.

- Hvis alt går efter planen i Helsingør, er alt her revet ned om 10 uger, og om 17 uger kan du vaske din bil og fylde benzin på, som Daniel Vaqué udtrykker det til avisen.

VML Enterprises 35 ansatte både river bygningerne ned og opfører vaskehallerne med mere.

Den kommende Wash World i Helsingør er som grundkoncept abonnement-baseret på månedsbasis med ubegrænset vask indenfor fire vaskekategorier. Man slår selv på, at man tilbyder miljørigtig og skånsom bilvask med den allernyeste teknologi.

Wash World stationerne er ubemandede, men får løbende besøg af serviceteams.

Ejeren Henrik Rossing skabte fitnesskæden Fitness World, som nu er solgt.

Rossing har særlig lokal tilknytning til Helsingør-området, da han har købt Gurre Slot.

Wash World er abonnement-baseret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce