Annonce
Helsingør

Slut med forvirring: Nu bliver dine regninger lettere at forstå

Fra nytår indfører Forsyning Helsingør en mere enkel måde at opkræve regninger på.

Fra årsskiftet indfører Forsyning Helsingør en ny og mere enkel opkrævningsmåde.

Annonce

Forenkling: Det skal være lettere at forstå regningerne og få overblik over, hvad der skal betales - og hvornår.

Fra nytår ændrer Forsyning Helsingør derfor måden, der afregnes på, så alle kunder fremover bliver afregnet aconto fire gange om året for samtlige fem forsyningsarter - efterfulgt af én årlig årsopgørelse efter faktisk forbrug.

Forbruget af vand, spildevand, varme og affald afregnes på én regning, mens el afregnes separat.

- Det skal være lettere og mere simpelt at betale og forstå sine regninger. Ved at samle regningerne i fire kvartalspuljer gør vi opkrævningen mere overskuelig for kunden, der dermed gerne skulle opleve en forbedret service, forklarer kundechef Heidi Lysen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Forenkling i forhold til i dag

De fire kvartalsvise aconto afregninger er en forenkling i forhold til i dag.

Erhvervskunder opkræves i dag månedsvis efter faktisk forbrug på alle forsyningsarter, bortset fra affald, hvor der afregnes én gang årligt.

Privatkunder bliver i dag afregnet månedsvis efter faktisk forbrug for el. For vand- og spildevand er der to halvårlige aconto opkrævninger samt to halvårlige slutafregninger efter faktisk forbrug.

For varme er der fire kvartalsvise aconto opkrævninger samt én årlig slutafregning efter faktisk forbrug. Affald afregnes endelig én gang årligt.

For at forbedre service og information til kunderne, vil der på de nye acontoregninger være en specifikation af det opkrævede beløb for alle forbrugsarter, således at kunden med det samme kan se, hvordan det opkrævede beløb er udregnet.

I dag fremgår dette kun for el-regningen, og kunden har tidligere skulle logge sig ind via Forsyning Helsingørs hjemmeside for at se specifikationer for de andre forbrugsarter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce