Annonce
Helsingør

Smitsom corona-mutation lukkede lokalt børnehus: Få dage efter åbner de igen

Børnehuset Sommerlyst blev de første i Helsingør Kommune, hvor corona-varianten B117 kom indendøre. Foto: Mette Mørk
Med få timers varsel lukkede Børnehuset Sommerlyst, da den smitsomme corona-variant B117 blev fundet hos en medarbejder.

CORONA: Det gik stærkt, da Børnehuset Sommerlyst søndag blev opmærksomme på, at en medarbejder var smittet med den særligt smitsomme corona-mutation, B117.

Lone Hauge Pedersen, som er leder af børnehuset, ringede hurtigt til alle forældre og medarbejdere, som havde været i tæt kontakt med til medarbejderen, og fortalte, at de holdt lukket mandag og tirsdag.

I mellemtiden er ansatte og forældre blevet testet, og svarene resulterer nu i, at Sommerlyst igen åbner op.


Alle forældre, jeg har hørt fra indtil nu, er kommet med negative testsvar, og jeg ser frem til at modtage de sidste svar, så jeg ved, at alle er klar til at vende tilbage til en normal og dejlig dag i Sommerlyst.

Lone Hauge Pedersen


Annonce

Besked til forældre

I en besked til forældrene skriver Lone Hauge Pedersen således:

- Kære alle. I morgen, onsdag, åbner Sommerlyst og vi glæder os til, at der igen bliver liv i huset. Jeg har nu fået nok negative testsvar fra personalet til, at alle børn møder kendt personale på alle stuer. Alle forældre, jeg har hørt fra indtil nu, er kommet med negative testsvar, så jeg ser frem til at modtage de sidste svar, så jeg ved, at alle er klar til at vende tilbage til en normal og dejlig dag i Sommerlyst. Der er blevet gjort ekstra rent på alle flader, så vi kan starte på en frisk. Som altid skal I være opmærksomme på, om jeres børn har symptomer, ligesom vi også er det her i Sommerlyst. Tak for jeres tålmodighed, vi ses i morgen.

Dermed ser den ellers særligt smitsomme corona-variant ikke ud til at have bredt sig til hverken børn, forældre eller andre ansatte.

Annonce

Skulderklap

Til Helsingør Dagblad fortalte Lone Hauge Pedersen tirsdag, at hun var glad for forældrenes håndtering af sagen.

- Forældrene har taget rigtig godt imod beskeden og jeg er imponeret over, hvor mange der så beskeden på Aula søndag aften. Vi havde kun fire forældre, der mødte op mandag, og det kan jeg godt forstå, for det var ret sent, vi fik sendt beskeden ud på intranettet. Det er rart, forældrene er så forstående, især fordi vi jo godt ved, at de er pressede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Live: Tidlig FCH-føring hurtigt udlignet

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce