Annonce
Navne

Ny take-away i Espergærde Centret: - Jeg kender gæsterne selv om konceptet er nyt

Laura Bohn Petersen sammen med indehaver Morten Christensen, fotograferet på åbningsdagen af centerkonsulent Ulla Louring-Andersen.
Den ny Social Grill som erstatter grillbaren Krilles er åbnet med et kendt ansigt bag disken.

ESPERGÆRDE: De har en i Helsingør på Nordhavnen. Og nu er den også kommet til Espergærde - helt konkret Espergærde Centret.

Social Grill er navnet på det nye koncept som både henvender sig til børnefamilier og ældre. Det nye spisested er flyttet ind i pavillonen der tidligere har huset grillbaren Krilles. Og ansigtet bag disken er kendt af mange i forvejen. Det er nemlig Laura Bohn Petersen, datter af tidligere indehaver Christel Bohn Petersen, der tager imod gæsterne.

- Det er dejligt og har givet en masse ro i maven, at jeg nu er ansat i en 37-timers stilling uden at have det overordnede ansvar. Jeg kender gæsterne selv om konceptet er nyt. Det kan godt snyde lidt, at det er mig, der står her. Der er flere, der tror de stadigvæk kan købe en rød pølse. Kunderne skal lige vænne sig til det nye koncept, fortæller hun.

Annonce


Beliggenheden i Espergærde Centret er perfekt

Morten Christensen, indehaver Social Grill


Gik stærkt

Inden ansættelsen i Social Grill havde Laura Bohn Petersen et større ansvar, da hun sammen med sin søster gennem en periode var med at drive Krilles, efter hendes mor blev ramt af alvorlig sygdom.

Indehaver af Social Grill Morten Christensen glæder sig over åbningen fredag den 16. april.

- Det er dejligt. Vi har hele tiden arbejdet på en plan om at ekspandere i området i et stykke tid. Vi har en ambition om at der ikke skal være for stor afstand mellem vores butikker. Og da Helsingør-butikken faldt på plads, og vi blev opmærksomme på muligheden for at overtage Krilles Grill, så gik det stærkt, fortæller Morten Christensen.

Annonce

Syvende grill på vej

Sammen med sin kæreste er han indehaver af de foreløbig seks Social Grill-butikker der er åbnet, primært i Nordsjælland. Selv er han bosat i Gentofte.

Social Grill bygger på et koncept, der dels går ud på at servere kvalitets take-away og dels gerne vil medvirke til at skabe fællesskaber på tværs af generationer i form af sociale arrangementer.

- Konceptet bag Social Grill er at sælge første klasses fastfood og stå i spidsen for sociokulturelle oplevelser for børn, familier og ældre. Og så vil vi rigtig gerne ligge butiksnært. Beliggenheden i Espergærde Centret er perfekt, siger Morten Christensen.

Der er en syvende Social Grill på vej. Denne gang på Østerbro. Her og nu afventer Morten Christensen en byggetilladelse, ellers er alt på plads, fortæller han.

Social Grill i Espergærde Centret er den anden af sin slags i lokal-området. Foto: Lars Lindevall
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Sjælden jubilæum i Rotary Klub

Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce