Annonce
112

Socialrådgiver blev truet af klient: - Jeg får nogle rockere til at ordne hende

En klient fremsatte trusler mod en socialrådgiver her i Borgerservice i Helsingør. Foto: Torben Sørensen
En 40-årig kvinde fra Espergærde er kendt skyldig i trusler mod embedsmand i funktion. Men hun mødte ikke op til sin egen retssag.
Annonce

Helsingør-Espergærde: Selv om den 40-årige kvinde fra Espergærde, som var tiltalt for trusler mod embedsmand i funktion, ikke selv dukkede op i retssalen, så blev hun alligevel dømt. Retten fandt, at sagen skulle gennemføres, da der var sat det meste af dagen af til behandlingen, og domsmænd og vidner var indkaldt.

Derfor måtte kvindens beskikkede advokat forsvare sin klient, som nægtede sig skyldig, uden at hun selv var til stede, men sagen blev gennemført og den 40-årige kendt skyldig. Straffen lød på 30 dages betinget fængsel med et års prøvetid, selv om anklageren havde krævet en ubetinget straf.

Annonce

Forsvarer på vanskelig opgave

På sin klients vegne udbad forsvareren sig 14 dages betænkningstid med hensyn til, om dommen skal ankes.

Det var i august sidste år, den 40-årige forbrød sig mod loven ved at true en socialrådgiver i Borgerservice på Birkedalsvej i Helsingør på livet.

Til en anden rådgiver sagde den nu dømte kvinde: "Jeg skyder hende" og: "Jeg får nogle rockere til at ordne hende".

Truslerne blev senere drøftet på et ledelsesmøde i Borgerservice, og det endte med, at sagen blev anmeldt til politiet. Den dømte kvinde er tidligere blevet straffet for lignende kriminalitet, men det ligger så langt tilbage, at det ikke spillede ind på denne sag, oplyser anklageren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce