Annonce
Kultur

Sommertilbud: Shakespeare er også for børn

"King Lear"-forestillingen bliver fortalt af to bagere. De ælter, bager og serverer dramaet, så også de små kan være med. Foto: Søren Hasselgaard Skaaning.
Annonce

HELSINGØR: Lige nu er vejret ikke ret sommerligt, og så kan det måske være en idé at skifte familiens strand-planer ud med noget Shakespeare-teater i Helsingør.

Shakespeare er da ikke for børn, vil nogle måske påstå. Sådan tænker man ikke på HamletScenen i Helsingør.

Helsingør-teatret præsenterer nemlig dukketeaterforestillinger på Kronborg i juli - i en gård ved siden af Krudthuset på Kronborg.

Forestillingerne er for hele familien. De mindste kan også være med, når de fine dukker og skuespillerne uden ord laver letforståelige versioner af klassiske Shakespeare-stykker.

De to forestillinger

"Romeo & Julie" spiller frem til den 16. juli klokken 10.00 og 12.00 (undtagen mandag den 13.)

"Kong Lear" spiller fra den 17. juli til den 26. juli klokken 10 og 12 (undtagen mandag den 20.)

Det er "Romeo & Julie" og "Kong Lear", som HamletScenen genopsætter på Kronborg denne sommer. Begge forestillinger har fået masser af anmelderroser før.

- "Romeo & Julie" og "Kong Lear" er blandt Shakespeares mest kendte værker, og vi glæder os til at gentage succesen med dukketeaterforestillingerne denne sommer som en del af ’Genstart Helsingør’. Forhåbentligt kan de to forestillinger medvirke til, at en masse gæster vil lægge vejen forbi Helsingør i løbet af sommeren, er meldingen fra Lars Romann Engel, teaterdirektør og kunstnerisk leder af HamletScenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce