Annonce
Nordsjælland

Spillede højt på stranden - så kom kvinden med pebersprayen

En kvinde er efterlyst, efter at hun først prøvede at smide nogle unge menneskers højttaler i vandet og derefter sprøjtede peberspray mod dem her på Hornbæk strand. Ingen af personerne på fotografiet har noget med sagen at gøre. Foto: Lars Johannessen.
Politiet leder efter en midaldrende kvinde, som brugte ulovlige midler, da en gruppe unge spillede højt på Hornbæk strand.
Annonce

Hornbæk: En kvinde blev onsdag aften omkring klokken 23.45 så ophidset over nogle unge, der spillede musik på stranden, at hun endte med at sprøjte peberspray mod dem og ramme fem-seks af dem i ansigtet.

De unge havde holdt fest på stranden, og kvinden forsøgte i første omgang at få fat i deres højtaler for at kaste den i vandet.


Når kvinden bliver pågrebet, risikerer hun en sigtelse for grov vold.

Nordsjællands Politi


Da et par af de unge ifølge deres egne oplysninger forsøgte at tale med kvinden for at forklare hende, at de var ved at slutte festen for at tage hjem, tog hun en peberspray frem og sprøjtede mod gruppen.

Annonce

Mellem 55 og 65 år

Flere af dem blev ramt i øjnene, fortæller politiet. Derefter skyndte hun sig væk fra stedet.

Kvinden beskrives som 55-65 år, mellemlangt lyst/gråt hår, almindelig af bygning, iført lang grå strikket cardigan, blå hættetrøje med lynlås og sorte bukser.

Når kvinden bliver pågrebet, risikerer hun en sigtelse for grov vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce