Annonce
Alarm 112

Stævnemøde gik galt: Teenager dømt skyldig i vold

En teenager er blevet straffet for vold mod en 16-årig dreng under et stævnemøde med en pige på Helsingør station. Foto: Colourbox
Retten har idømt en teenager en betinget straf for vold mod en 16-årig dreng under et stævnemøde på Helsingør station.
Annonce

Helsingør: En 16-årig ung mand fra Helsingør blev en mandag eftermiddag midt i december sidste år overfaldet i forbindelse med sit møde med en pige. De to havde skrevet sammen og havde aftalt at mødes på Helsingør Station.

På stationen mødte pigen op med en veninde og en ung mand. Han ville "tale" med den 16-årige. Det endte med at den 16-årige blev overfaldet med slag, skub og spark, så han måtte en tur på skadestuen, oplyste Nordsjællands Politi dengang.


Motivet til optrinnet midt i byen skulle være rivalisering om den pige, den 16-årige havde aftalt at mødes med,

Retten i Helsingør


Gerningsmanden flygtede fra stedet, men blev senere anholdt og i første omgang sigtet for grov vold. Den sigtelse blev dog droslet ned til en anklage for "mild" vold, da retssagen mod ham gik i gang i Retten i Helsingør mandag formiddag.

Annonce

Tilstod volden

Teenageren, som ifølge sin forsvarer ikke tidligere er straffet for noget, kunne erkende sig skyldig i vold mod den 16-årige dreng.

Men der var uenighed om hvordan volden blev begået. Motivet til optrinnet midt i byen skulle være rivalisering om den pige, den 16-årige havde aftalt at mødes med, men under retssagen kom det frem, at overfaldet ikke var planlagt på forhånd.

Straffen lød på 40 dages betinget fængsel til den unge mand, som har udbedt sig betænkningstid med hensyn til, om han vil anke dommen til Landsretten.

berg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce