Annonce
Helsingør

Steinerskolen holder virtuelt åbent hus for HF-interesserede

Steinerskolen i Kvistgård tilbyder en  karakterfri ungdomsuddannelse.
Annonce

KVISTGÅRD: Den 20. januar klokken 19.00 kan du komme på virtuelt åbent hus på Steinerskolen i Kvistgårds ungdomsuddannelse SteinerHF. På det åbne hus kan du både møde nuværende og tidligere elever og se de forskellige fag i praksis, oplyses det i en pressemeddelelse.

Ifølge Steinerskolen i Kvistgårds rektor Anette Jørnung vil man på det kommende virtuelle åbne hus blandt andet kunne opleve nuværende og tidligere elever fortælle om den karakterfri ungdomsuddannelse, der har eksisteret siden 2018.

- Vores ungdomsuddannelse er unik, fordi vi både underviser i musik, håndværk og har en udvidet fagpakke siger Anette Jørnung. Videre fortæller hun, at elever fra steinerskolen klarer sig virkelig godt i videregående uddannelser.

- Vi har sammensat et stærkt program, som vi håber giver et godt og troværdigt billede af vores ungdomsuddannelse, hvor både elever og lærere vil fortælle, hvad der gør uddannelsen til noget særligt og adgangsgivende til videregående uddannelser, siger Anette Jørnung.

På det åbne hus vil der også være live-demonstration i et af vore kreative fag, her kan se, hvordan man arbejder i en sølvsmedje.

Det ville selvfølgelig være bedst, hvis man kunne være der selv og mærke og røre ved tingene, for det er jo faktisk en af vores kendetegn, at eleverne lærer gennem oplevelser og praktisk erfaring, men vi tror faktisk, at vil man vil kunne få et ret godt indtryk online alligevel, siger Anette Jørnung.

Hun opfordrer især de elever, der snart skal vælge ungdomsuddannelse og deres forældre og søskende til at tilmelde sig det åbne hus på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Snekkersten

Blev anholdt i Snekkersten: Dommer varetægtsfængsler drabsmistænkt med tilknytning til bandemiljøet

Debat

Klumme: Findes der ghettoer i Danmark?

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Debat

Debat: Refleksion over Strandgade

Annonce