Annonce
Sport

Stjal point i sidste sekund: Nordsjælland Håndbold fik point i forrygende kamp mod Ringsted

Matias Campbell sikrede et point i Ringsted i sidste sekund. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Matias Campbell sikrede med kampens sidste aktion et enkelt point til Nordsjælland Håndbold på udebane mod TMS Ringsted.

HÅNDBOLD, 1. DIVISION: For første gang siden 1. oktober, fik Nordsjælland Håndbold mandag aften endelig point igen i ligaen, da Matias Campbell i absolut sidste sekund sikrede det ene point mod TMS Ringsted, der ellers havde ført stort set hele kampen. I begge halvlege lykkedes det dog for de nordsjællandske oprykkere at lave comebacks og få udlignet.

- Det betyder enormt meget for os at få det point. Vi har kæmpet lidt med det med pointene, som de fleste nok ved, så det er stort for os. Også fordi, vi hænger efter hele kampen, så jeg er meget tilfreds, sagde dagens helt, Matias Campbell til TV 2 Sport lige efter kampen.

De to hold gav hinanden en både seværdig og velspillet kamp, hvor hjemmeholdet kom bedst ud af starthullerne, og på godt fire minutter, var NH bagud med fire. Gæsterne havde i særdeleshed svært ved at tøjle Martin Risom, som på sine ni forsøg før pausen nettede otte gange.

Annonce

Udligning før pausen

Den dårlige start gav et efterslæb gennem kampens første halvdel, men i slutfasen fik Simon Dahls tropper fat i opgøret og med flere gode aktioner af blandt andre unge Magnus Kronborg. 50 sekunder før pausen tillod Carl-Emil Haunstrup sig endda at brænde straffekast, men Jimmi Andersen tog fra i den anden ende, og så kunne Nordsjælland Håndbold udligne til 15-15 ved Matias Campbell, der tilmed kunne se sin modstander få to minutters udvisning. Et stærkt comeback fra oprykkerne.

Ringsted havde to mand i skammekrogen fra anden halvlegs start, og det udnyttede Haunstrup til at bringe NH foran i første angreb. Nordsjællændernes første føring.

Bundproppen i ligaen havde flere muligheder for at komme foran med to, men missede hver gang, og efter seks minutter var Ringsted igen i front i en hæsblæsende affære på Midtsjælland. Nordsjælland mistede noget skarphed i offensiven, og ligesom i første halvleg var redningerne i målet en mangelvare. Da keeperen i den anden ende fik, fat betød det, at Ringsted begyndte at opbygge et forspring midt i anden halvleg.

De blev ikke til mere en tre måls forspring, men NH kunne ikke komme op. Hver gang muligheden bød sig for at komme nærmere ramte uskarpheden i angrebet, og så lagde Ringsted på i den anden ende igen.

Der var derfor også tre minutters forskel, da der manglede tre minutter, og det fik NH til at satse offensivt. Satsningen lykkedes og med halvandet minut tilbage kunne Nordsjælland udligne på straffekast. Det brændte Campbell, men han samlede selv bolden op og hamrede udligningen ind.

Annonce

Heldig afslutning

TMS Ringsted svarede igen og bragte sig foran efter 59 minutter og 20 sekunder. Dermed havde Simon Dahls tropper en enkelt mulighed for at få det ene point. Det skulle Matias Campbell også være afsender på, og han blev tvunget til en hasarderet afslutning i sidste sekund, men en afretning i en parade sendte bolden i mål, og så fejrede NH'erne som om, at de havde vundet.

- Vi har aftalt, at spiller kampene færdig med uanset, hvad der står på tavlen, og det blev vi belønnet for i dag. Det var et vigtigt point, som giver selvtillid, sagde Simon Dahl til TV 2 Sport.

De er fortsat et godt stykke under nedrykningsstregen. Med tre point i 10 kampe mangler der dobbelt op for at indhente Esbjerg, der ligger lige over den direkte nedrykningsstreg. TMS Ringsted har 10 point.

Nordsjælland tager torsdag imod Sønderjyske på torsdag i Helsingørhallen.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Han skal stå i spidsen for spare-ramt udvalg: - Det bliver svært, men jeg vil tage kampen op

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Pengene værd eller ej: - Hvis valget står mellem kernevelfærd og Catch, vil Catch være stedet, man skal finde pengene

Navne For abonnenter

Ib og Jeanette valgte at stå af hamsterhjulet: Nu bruger de deres tid på at være noget for andre

Helsingør

Forhindringsløb: Stien rundt om Gurre Sø blokeret af fældede træer

Livsstil

Med turbåd på Øresund: Et hav af muligheder

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Erhverv For abonnenter

Det tynder ud blandt kunderne: - Man skal efterhånden være heldig, hvis der kommer én forbi, som gerne vil klippes

Sport For abonnenter

Forsvarsgeneral nedtrykt efter uafgjort: - Det værste pointtab i min FC Helsingør-tid

Helsingør

Drama på Blichersvej: Løbehjulskører blev kørt ned på cykelstien

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Helsingør

Weekend-lejre for østeuropæiske lastvognschauffører generer beboere: - Det er ulækkert!

Navne For abonnenter

18-årige Sofies far tog sit eget liv: Jeg kan føle mig ligegyldig, hvis folk ikke spørger ind til det

Helsingør

Corona-bingo på Helsingør Lilleskole: Gaverne bliver bragt til døren, så bedstemor trygt kan spille med

Annonce