Annonce
Helsingør

Tæt på 117: Nu mangler vi kun de sidste 20 oplevelser

Tankstationen fra "Baronessen på tankstationen" i Tikøb kunne være en lokal seværdighed, men er en af de oplevelser, der endnu ikke er blevet anbefalet. Foto: Lars Johannessen
Opbakningen til Helsingør Dagblads kampagne #117oplevelseriHelsingør har været fantastisk, og nu gælder det om at komme med de gode bud, inden det er for sent.

HELSINGØR: En enestående udsigt, hyggelige skovsøer, gode vandreture, street-food i klitterne, Kronborg, plantagen og såmænd også en lokal tankstation.

Det er nogle få af de gode og kreative bud læserne har bidraget med siden vi startede kampagnen #117oplevelseriHelsingør for mindre end fire uger siden. Vores mål med kampagnen har været at vise, at selv i en tid hvor store aktiviteter må aflyses på grund af corona, så har Helsingør og omegn stadig fantastisk meget at byde på.

Hvorfor 117 oplevelser?

Selv i en tid hvor corona betyder aflysninger af store aktiviteter som Sundtoldsmarkedet, Hornbæk Havnefest, Kronborg Cup og meget meget andet, så har Helsingør kommune stadig rigtig meget at byde på. Mindst 117 ting.

Derfor har vi lavet denne kampagne, hvor det ikke er os, men jer læsere, der kommer med de gode tips om kendte som mindre kendte oplevelser.

Vi håber, at de 117 tips kan bruges til inspiration til alle, både lokale og gæster udefra, når sommerferien skal planlægges.

helsingordagblad.dk/117oplevelser kan du følge med i, hvordan det går med kampagnen, og se om ikke der mindst skulle være et enkelt tip, der kunne inspirere dig.

Vi har bedt jer læsere om at komme tips til gode oplevelser, store som små. Det har I været rigtig gode til, og nu beder vi jer om at hjælpe med de sidste tips. Lige nu har vi fået 97 gode forslag, og der er sikkert kommet flere, inden denne artikel læses.

Annonce

Derfor opfordrer vi jer nu til at komme med de oplevelser, som I synes skal være med. Iderigdommen har været stor, men sjovt nok er der også nogle af kommunens større seværdigheder, der endnu ikke har fået en anbefaling.

På https://helsingordagblad.dk/artikel/få-117-overblikket-her-er-de-bedste-sommeroplevelser kan man følge med i, hvad andre har tippet om. Foto: Screendump fra Google My Maps

Så hvis man synes, at for eksempel domkirken, Marienlyst Slot, Danmarks Tekniske Museum, Holger Danske, bestemte statuer, pladser, vandreruter, strande, shoppingoplevelser eller andet fortjener en anbefaling, så er muligheden der stadig.

Vi håber at kunne præsentere de i alt 117 tips inden sommerferien.

Sådan tipper du os

Send en kort mail, sammen med et eller flere foto, hvor du fortæller, hvorfor de anbefaler denne oplevelse. Oplevelsen kan handle om alt fra mad, kultur, natur, byliv, motionssteder, begivenheder og meget andet, blot det er noget andre også kan opleve.

Send en mail med tekst og foto til 117@hdnet.dk.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Hornbæk blomstrer: - Vi får et fantastisk år

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Barslund-boss vil tjene penge trods stort minus i regnskabet: - Det går faktisk rigtig godt i virksomheden

Rejser For abonnenter

Svenske fristelser: Gå i Tycho Brahes fodspor

Navne

Nu reagerer verdensstjerne: - Du lever videre i vores hjerter

Sport

Mikkel Hansens far efter neglebidende semifinale: - Jeg skal lige ind og skifte skjorte

Helsingør

Hørte du også bulder og brag i Helsingør torsdag eftermiddag? Her er forklaringen

Erhverv For abonnenter

Ilse Jacobsen er tilbage efter svær sygdom: - Jeg skal lære at passe bedre på mig selv

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Helsingør For abonnenter

Per taber kampen mod sine plageånder: Derfor slipper vi aldrig af med måger

Hornbæk

Ejer af Det Fedtede Hjørne efter ballade og uro: - Vi kan ikke gøre noget ved, at de unge stiller sig uden for

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Helsingør

Covid-19 florerer i Helsingør-områder med få vaccinerede: Stikket holder corona-smitten væk

Debat For abonnenter

Jo, jeg har skam kylet med flasker og smuglet sprut ind på hospitalet

Helsingør

Knallertfører forsøgte at køre fra politiet: Endte med flere sigtelser

Annonce