Annonce
117oplevelser

Tæt på 117: Nu mangler vi kun otte gode oplevelser

Holger Danske i kasematterne er en af de oplevelser, som man kan fremhæve. Vi har nu 109 gode tips fra Helsingør kommune og mangler dermed kun otte for at afslutte kampagnen #117oplevelseriHelsingør. Foto: Lars Johannessen
I denne uge sætter vi punktum for kampagnen #117oplevelseriHelsingør, og nu skal man være hurtig for at få en oplevelse med i samlingen.
Annonce

HELSINGØR: Helsingørs mange forskellige døre er en oplevelse værd. Og netop det er tips nummer 109 i vores kampagne for at finde 117 oplevelser i Helsingør kommune.

Vi nærmer os stærkt målstregen i kampagnen #117oplevelseriHelsingør, og senere på ugen kan vi præsentere det endelige resultat. Vores læsere har været gode og flittige med alskens anbefalinger.

Nu mangler vi kun yderligere otte anbefalinger. Så det er nu, man skal henvende sig, hvis man har en oplevelse, der endnu ikke er kommet med på listen.

Del også dit oplevelsestip

Vi er på jagt efter #117oplevelseriHelsingør – og vi vil meget gerne have dit bedste tip til en oplevelse i kommunen også!

Send os en tekst og et foto på 117@hdnet.dk (og tjek lige kortet her først, så du ikke kommer til at tippe om noget, andre allerede har anbefalet)

Se alle tips på helsingordagblad.dk/117oplevelser

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Bølge af positive coronatests: 12 institutioner i Helsingør ramt af smitte

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce