Annonce
Helsingør

86-årig gik forgæves til politigården - men fik alligevel sin taske tilbage

Viviane Daugaard blev meget glad for at få sin taske igen med alt indhold. Foto: Lars Johannessen
86-årig gik forgæves til Politigården, men fik alligevel sin taske tilbage.
Annonce

HELSINGØR: Mandag eftermiddag glemte 86-årige Viviane Daugaard sin håndtaske på bænken, da hun stod på bussen hjem til Gl. Hellebækvej i busterminalen ved Prøvestenscenteret.

- Min datter tog ud til Politigården lige over for busterminalen i håbet om, at nogen havde afleveret min taske der. Men der var lukket - mellem 14 og 15! Det blev jeg meget rystet over, siger Viviane Daugaard.

Alligevel ringer hun for at sige tusind tak for at have fået sin taske igen. Den blev nemlig fundet af Lena, der var næste chauffør på linje 801A, som fik øje på den glemte taske på stoppestedet.

- Hun fandt min telefon og ringede til det sidste nummer, jeg selv havde ringet til, og det var heldigvis min veninde, der kunne hjælpe med at få den tilbage til mig. Jeg er meget taknemmelig over at have fået den med nøgler og telefon og det hele, siger Viviane Daugaard.

Men den gamle dame kan ikke slippe forbløffelsen over at opdage, at politiet har lukket dørene for borgerne, så man skal ringe for at få kontakt.


Der var lukket på Politigården - mellem 14 og 15! Det blev jeg meget rystet over

Viviane Daugaard


- Jeg er født til Egypten og kom som 20-årig til London, hvor jeg fik min uddannelse som sygeplejerske. For mange år siden kom jeg til Danmark, og det er jeg meget glad for. Hospitalerne er meget bedre her, og vi har så mange goder, vi skal passe godt på - også selv om det måske koster lidt mere på skatten, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Bølge af positive coronatests: 12 institutioner i Helsingør ramt af smitte

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce