Annonce
Sport

Teddy Bergqvist er færdig i FC Helsingør

Teddy Bergqvist er ikke længere en del af truppen i FC Helsingør.  (Foto: Claus Birch).
Den svenske angriber kommer ikke til at spille flere kampe for FC Helsingør. Hans kontrakt er ophævet "efter gensidig forståelse" halvanden måned før udløb.
Annonce

FODBOLD: FC Helsingør har sagt farvel til Teddy Bergqvist godt en måned inden, at det tidligere Malmö FF-talent havde kontraktudløb.

Ifølge klubbens ansvarlige for spillertil- og afgang, Brian Gellert, er det sket uden den store dramatik.

- Teddy var fraværende i halvanden uge, og i den forbindelse blev vi enige om at ophæve samarbejdet, så begge parter kunne fokusere på fremtiden. Teddy havde udløb til nytår, forklarer Gellert til Helsingør Dagblad.

Der mangler fire kampe inden vinterpausen, hvor Bergqvist ville have kontraktudløb, og det vil sagen taget i betragtning formentlig ikke være endt ud med en forlængelse.

Annonce

Stor konkurrence

Alligevel er det sjældent set, at man gør truppen smallere midt i en halvsæson. Svenskeren har i stort set hele hans tid i FC Helsingør, der blev indledt sidste vinter, været reserve for først Nicolas Mortensen og siden Sebastian Czajkowski. Da sidstnævnte blev skadet i begyndelsen af denne sæson, kom der muligheder, men svenskeren formåede ikke at slå sig fast som makker til Jeppe Kjær.

Er manglende spilletid årsag til bruddet?

- Nej, ikke fra vores side i hvert fald. Det er måske noget andet, hvis du spørger Teddy. Han er meget ærgerrig og ville gerne spille en masse, men vi har meget kvalitet, og konkurrencen er stor på de forreste pladser. Derfor er det måske ikke blevet til så meget spilletid, som han kunne ønske sig, men han har jo altså fået chancen i flere kampe, konstaterer Brian Gellert.

- Vi ønsker Teddy alt det bedste i fremtiden. Han er en god fyr og en dygtig fodboldspiller, som forhåbentlig finder en god klub til at komme videre i karrieren, fortsætter Brian Gellert, som nu kan gå ud og lede efter en ny angriber, der kan supplere Jeppe Kjær, Sebastian Czajkowski og Andreas Smed, der er de tre tilbageværende fuldblodsangribere.


Derfor er det måske ikke blevet til så meget spilletid, som han kunne ønske sig, men han har jo altså fået chancen i flere kampe.

Brian Gellert, FC Helsingør


Det lykkedes ikke Helsingør Dagblad at få en kommentar til bruddet fra Teddy Bergqvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce