Annonce
Helsingør

Tidligere FCH'er. Vi skal have tre point for at være med i toppen

Fremad Amagers Pierre Larsen jagter i aften tre point mod sin tidligere klub. Foto: Claus Birch
Pierre Larsen drømmer om en Superliga-oprykning med Fremad Amager. I 2017 var han med til at føre FC Helsingør op i den bedste række.
Annonce

FODBOLD: Kort efter oprykningen til Superligaen i 2017 forlod Pierre Larsen FC Helsingør for at tage til Viborg FF. I dag er kantspilleren profil hos Fremad Amager, men det har ikke ændret drømmen om at komme til at spille i den bedste række.

Skal de storsatsende amagerkanere lykkes med det i denne sæson, er FC Helsingør et af de hold, der skal besejres, og det går Pierre Larsen og holdkammeraterne efter i aften.

- Vi skal have tre point. Længere er den ikke. Hvis vi skal være med i toppen, hvor jeg synes, vi hører til, må vi ikke dumme os for meget. Det har vi allerede gjort mod Esbjerg og Viborg, hvor vi er kommet tidligt bagud og ikke har været tilstrækkeligt klar til opgaven. Den fejl begår vi ikke mod FC Helsingør, siger Pierre Larsen til Helsingør Dagblad.

Annonce

Intet afgøres i dag

I denne sæson er der mange af dansk fodbolds store klubber med i kampen om oprykning fra den næstbedste række. Fremad amager har på syvendepladsen 12 point, hvilket er tre færre end Silkeborg på andenpladsen og FC Helsingør på tredjepladsen.


Vi skal have tre point. Længere er den ikke. Hvis vi skal være med i toppen, hvor jeg synes, vi hører til, må vi ikke dumme os for meget. Det har vi allerede gjort mod Esbjerg og Viborg, hvor vi er kommet tidligt bagud og ikke har været tilstrækkeligt klar til opgaven. Den fejl begår vi ikke mod FC Helsingør

Pierre Larsen, Fremad Amager


- Det er en tæt række med mange gode hold, og derfor gælder det om at holde sig til i toppen. Der er ikke noget, som bliver afgjort i ottende runde, men det er klart, at et nederlag vil sætte os et stykke efter, siger Pierre Larsen.

- Bliver det ikke i denne sæson, at vi rykker op, så bliver det næste år. Vi har et hold, der skal kæmpe med om oprykning, og det er også mit mål. Jeg løber ikke rundt for at spille om midterplaceringer i 1. division. Jeg vil op, fortsætter den tidligere FC Helsingør-spiller.

Det er efterhånden nogle år siden, han tørnede ud for FC Helsingør, men han følger med og ser sin gamle klub engang imellem. Blandt andet var han på besøg til træningskampen i sommer, hvor FCH vandt 4-0 over Nykøbing Falster, som rykkede ud af 1. division i sidste sæson.

- Jeg prøver at følge så godt med, jeg kan. FC Helsingør har et godt hold med en rigtig farlig offensiv, hvor de kommer med fart i omstillingerne og en god kontrol på bolden. meget ligesom os selv faktisk. De har en god blanding af rutine og unge spillere, der har kvalitet, men måske lige skal have noget erfaring, og jeg tror, vi får noget at se til. Men det gør de også, advarer Pierre Larsen.

Kantspilleren har scoret fire mål i sæsonen, hvilket er et enkelt mindre end Fremad amagers topscorer, Kristoffer Munksgaard. Sidstnævnte har som mangeårig Næstved-spiller ved flere lejligheder gjort ondt på helsingoranske forsvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce