Annonce
Sport

Tidligere landsholdsspiller skriver kontrakt med FC Helsingør

Casper Sloth (tv.) træende for et par uger siden med i FC Helsingør. Torsdag var han tilbage på banen. Foto: Lars Johannessen.
Casper Sloth har lavet en aftale med 1. divisionsklubben FC Helsingør for resten af sæsonen.
Annonce

FODBOLD: Midtbanespilleren Casper Sloth er ikke længere uden klub, efter han i sommer efter få uger rev kontrakten med engelske Notts County i stykker. Resten af året spiller den tidligere landsholdsspiller i FC Helsingør.

- Det er en god tilgang for os, fordi det netop er på den centrale midtbane, vi manglede gardering. Casper trænede med os en uge, hvor han fik vist, at han er en rutineret spiller med god fodboldforståelse og høj kvalitet på bolden. Derfor tager vi ham ind, og så må vi se, om vi kan få ham i gang inden jul, siger FC Helsingørs cheftræner, Morten Eskesen.

Annonce

Win-win

Det er længe siden, Casper Sloth har været i fulde omdrejninger med et kampprogram. Han forlod Silkeborg i sommeren 2019, og har siden forsøgt sig på de britiske øer, hvor ophold i både skotske Motherwell og Notts County ikke har givet mange spilleminutter.

- Der er noget rust, som skal bankes af efter så lang tid uden kampe. Lykkes det at få ham i kampform, er alle glade. Det er en win-win-situation, konstaterer Morten Eskesen.

28-årige Casper Sloth, der som ganske ung slog igennem i AGF, hvilket gav ham en plads på A-landsholdet, glæder sig over, at han nu igen får (kunst)græs under fødderne.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at få det hele til at passe sammen. Jeg trænede med en uge her i klubben og faldt godt til, og nu får jeg forhåbentlig muligheden for at vise mig frem. Min fysiske form er god, men det siger sig selv, at kampformen ikke er på toppen efter halvandet år uden kontinuerlig spilletid. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til, at det kommer til at ske i FC Helsingør de kommende uger, siger midtbanespilleren til Helsingør Dagblad.

Annonce

Håber på Hobro-kamp

Allerede fredag spiller hans nye klub kamp i 1. division mod Viborg, men her bliver det formentlig ikke til minutter.

- Det er næppe realistisk, men hvis alt går vel, kan jeg måske komme i spil til truppen mod Hobro i næste uge. Ellers kommer der to ugers landskampspause bagefter, hvor jeg forhåbentlig kan spille mig tættere på kampminutter, siger Casper Sloth.

Efter Viborg-kampen er der seks kampe tilbage af efterårssæsonen, hvor Sloth kan få mulighed for at vise sig frem i FC Helsingør. Hans nye aftale udløber med årets udgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce