Annonce
112

Tjekkede ind på hotel - gennem vinduet

Sleep2Night fik ubudne gæster. Foto: Lars Johannessen

To mænd og to kvinder er tiltalt for husfredskrænkelse i Helsingør. En af mændene er desuden tiltalt for narkohandel.

Helsingør: I denne uge tager Retten i Helsingør hul på en domsmandssag mod fire yngre mænd og kvinder, som er tiltalt for husfredskrænkelse i Helsingør sidste år.

Sagen drejer sig om et ophold på Hotel Sleep2Night på Industrivej i juli sidste år. De tjekkede ind uden at betale.

Det gik nærmere betegnet ud på, at de kravlede ind i værelset gennem en rude, som de havde knust. Kvartetten tilbragte dagen i hotelværelset og forlod det igen uden at betale.

Annonce

En af de tiltalte, en 23-årig mand fra Helsingør, er desuden sigtet for hærværk mod Helsingør Golf Club, hvor han den 11. juli 2019 smadrede en rude med en flaske.

Kokain i salgsposer

Han er også sigtet for at have været i besiddelse af kokain, da politiet traf ham i Hornbæk en nat senere samme måned.

Der er også rejst ekstra tiltaler mod den anden mand, som også er fra Helsingør. Også han var 23 år på gerningstidspunktet.

Han er anklaget for at have været i besiddelse af 6,9 gram kokain fordelt i små poser, som skulle sælges videre, da politiet traf ham på Nordvej i Helsingør i begyndelsen af sidste år. Derudover er han tiltalt for røveri mod en tankstation i Farum.

De to kvinder, som var med til at bryde ind i Hotel Sleep2Night, er henholdsvis 19 år og fra Fredensborg og 21 år og fra København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce