Annonce
Helsingør

To ældre personer vakte mistanke ved hæveautomat

Foto: Kathrine Becher Damkjær
Politiet vil gerne i kontakt med to personer, som tirsdag formiddag opførte sig mistænkeligt ved en hæveautomat i Stengade.

Helsingør: Da politiet tirsdag formiddag kom frem til hæveautomaten ved Nordea på Stengade, var der ingen at se. Lidt forinden, klokken 10.45, havde en forbipasserende set to personer, som opførte sig tilpas mistænkeligt til, at vedkommende ringede og meldte sagen til politiet.

Personen havde set to personer, som flere gange gik frem og tilbage til hæveautomaten ved Nordea på Stengade. Derfor mistænkte vedkommende, at de to personer hævede penge med flere forskellige hævekort og ikke havde helt rent mel i posen.

Betjentene, der blev kaldt ud til stedet, kunne dog ikke finde de to personer, og derfor vil politiet nu gerne høre fra dem eller andre vidner i sagen.

Den ene person beskrives som en 55-60-årig mand, der er ikke etnisk dansk af udseende. Han er brun i huden, og han havde en blå termojakke med pelskrave samt blå træningsbukser med en hvid stribe på. Derudover medbragte han en stok.

Den anden person er en 55-65-årig kvinde, der er brun i huden. Hun havde hvide gummisko på.

- Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med de to personer med henblik på at fastslå årsagen til deres adfærd på stedet, skriver politiet i døgnrapporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce