Annonce
Alarm 112

To håndværkerbiler blev ribbet for værktøj

To nye tilælde af indbrud i håndværkerbiler med værktøj er begået i henholdsvis Kvistgård og Helsingør, oplyser politiet.  Arkivfoto: Lars Johannessen
Annonce

KVISTGÅRD-ESPERGÆRDE. Klokken 07.25 torsdag morgen fik politiet anmeldelse om, at der imellem onsdag klokken 21.30 og torsdag klokken 07.10 var blevet stjålet værktøj fra en aflåst varebil. Den stod i en privat indkørsel på Munkegårdsvej i Kvistgård, da en eller flere tyve brød ind i den. På tidspunktet for anmeldelsen fremgik det ikke, hvordan tyvene var kommet ind i varebilen.

Samme nat brød de samme eller andre personer ind i en aflåst varevogn, som holdt på parkeringspladsen ved Hovgårdsparken i Espergærde. Også her blev der stjålet værktøj fra køretøjet. Indbruddet skete ved, at en eller flere ukendte gerningspersoner borede et hul under låsen i vognens skydedør.

De to seneste tilfælde af indbrud i håndværkerbiler føjer sig til hunredevis af lignende indbrud mod netop den slags køretøjer i lokalområdet og i resten af landet.

berg

Gode råd mod indbrud i din håndværkerbil

Tyvene ved, at de fleste håndværkere kører rundt med kostbart udstyr og værktøj i varebilerne, som derfor er et oplagt mål. Her er nogle gode råd til tyverisikring af varebilen.

Lås varebilen og luk alle ruder, når varebilen forlades. Få evt. monteret et forstærket låsesystem eller et separat låsesystem, som gør det svært for tyven at komme ind i varebilen.

Afblænd ruderne ind til varerummet. Dette gør det svært for tyven at se, hvad der er i varerummet og afgøre, om det er værd at bryde ind i varebilen.

Installer en tyverialarm og brug tyverisikringsmærkater som tydeligt fortæller, at bilen er tyverisikret.

Vær opmærksom på hvor og hvordan du parkerer. Parkerer du fx op mod et træ, en væg eller en anden bil, vil det ikke være muligt for tyven at åbne dørene ind til varerummet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce