Annonce
Nordsjælland

Topscorer takkede af - resten fortsætter togt mod oprykning

Nicolas Mortensen takkker af efter tre år i FC Helsingør. Foto: Claus Birch

FODBOLD: Nicolas Mortensen fik en halv time i sin afskedskamp med FC Helsingør. Nu venter et nyt eventyr i svensk fodbold, men han kommer til at savne sine helsingoranske kammerater og krydser fingre for, at de gør oprykningsarbejdet færdig.

En opgave han i høj grad har bidraget positivt til med 18 sæsonscoringer.

- Det er på mange måder vemodigt, selvom jeg glæder mig helt vildt til det næste kapitel. Jeg har været glad for min tid i Helsingør, hvor der er mange gode mennesker både i omklædningsrummet og i omgivelserne. Jeg vil savne dem alle, og jeg er helt sikker på, at de nok skal tage det sidste skridt til 1. division, sagde Nicolas Mortensen.

Annonce

De sidste to kampe har han været sat på bænken, hvor fra han har set Jeppe Kjær indhente ham på 2. divisions topscorerliste.

- Jeg håber virkelig, at Jeppe også går forbi mig. Der er brug for flere mål fra ham, og han har fortjent det, lyder det fra den afgående angriber.

Mortensen var egentlig frisk på at spille færdig, men hans nye klub, Östers IF, var ikke indstillet på at lade skarpretteren blive i Danmark til sæsonen var slut. De øvrige FCH'ere med udløb den 30. juni har fået korte forlængelser, der gælder sæsonen ud.

Det gælder Andreas Holm, Chris Cortez, Nikolaj Hansen,  Ricki Olsen og Thomas Kristensen.

- Det er fint, at det er faldet på plads. Jeg har ikke forhandlet yderligere end den korte forlængelse. Vi må lige se tiden an og se, hvor det her ender, konstaterede Andreas Holm.

Selvom Morten Eskesen er ærgerlig over at miste en profil lige op til sæsonens to sidste kampe, så bekymrer han sig ikke.

- Det er jo vores vilkår, og det må vi agere ud fra. Nicolas Mortensen har været virkelig god for os i den her sæson med mange gode mål, så ham vil vi savne. Heldigvis har vi tre gode angribere i Jeppe Kjær, Chris Cortez og Teddy Bergqvist, så jeg er godt tilfreds med vores offensiv, lød det fra Eskesen efter sejren over Thisted.

Nicolas Mortensen fik tre sæsoner i FC Helsingør, hvor han spillede Superliga, 1. division og 2. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce