Annonce
Helsingør

Traktor holdt stille, da den tragiske ulykke indtraf

En kurve på 90 grader betød, at cyklisten ikke kunne se den traktor, det holdt og ventede på, at motionscyklisterne var kørt forbi. (Foto: Lars Johannesen)
Annonce

Den 81-årige mand, som sad bag rettet i den traktor, der i går formiddags var involveret i en dødelig ulykke på Havreholmvej, kørte helt efter forholdene. Faktisk holdt han helt stille, så cyklerne kunne passerer.

HAVREHOLM: Den traktor, der lørdag var indblandet i en ulykke på Havreholmvej uden for Hornbæk, holdt helt stille, da en cyklist påkørte den med 40 kilometer i timen. Det fortæller vagtchef Jan Hedager fra Nordsjællands Politi.

Klokken 10.53 lørdag formiddag påkørte en 55-årig mand venstre baghjul på en traktor, der holdt stille på vejen ud for Havreholmvej nummer 2.

Han var en del af en større gruppe cyklister, der var på træningstur.

Kørte i vifte

Gruppen på mellem 15 og 18 motionscyklister kørte et intervalløb, hvor de havde delt sig op i grupper på tre, der kørte i det, man kalder en vifte, hvor man ligger i læ bag hinanden.

Den 55-årige lå yderst i viften, da hans gruppe kørte gennem en kurve på 90 grader. På grund af svinget kunne cyklisterne ikke se traktoren, oplyser vagtchefen.

Han understreger, at den 81-årige mand i traktoren kørte efter forholdene, da han besluttede at holde ind til siden og vente på at cyklisterne var passeret.

- Han har arbejdet derude altid, og han kørte efter forholdende, siger vagtchefen.

Den 55-årige cyklist kom så alvorligt til skade ved påkørslen, at han døde af sine kvæstelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce