Annonce
Helsingør

Travlhed hos politiet: Folk går fest-amok

I Helsingør, Espergærde, Hornbæk og hele den øvrige del af Nordsjællands Politikreds går folk fest-amok. Politiet kan ikke nå ud til alle anmeldelser om for høj musik. Foto: Lars Johannessen
- Vi får så mange anmeldelser om musik til ulempe, at vi simpelt hen ikke kan nå ud til alle, siger vagtchef David Buch, Nordsjællands Politi.
Annonce

HELSINGØR: - Alt bærer præg af, at folk på grund af coronaen har været afskærmet fra hinanden i snart tre måneder. Nu løsnes der op. Vi må være 50 mennesker sammen. Der er ferier og så videre. Så der er en masse fester, der nu skal indhentes.


Det er udsatte konfirmationsfester, bryllupper, runde fødselsdage, der nu skal fejres. Folk tager revanche fra al den tid, hvor vi ikke har kunnet mødes.

David Buch, vagtchef, Nordsjællands Politi.


Vagtchef ved Nordsjællands Politi, David Buch, har registreret 38 anmeldelser inden for det sidste halve døgn på musik til ulempe, som det hedder i politiets fagsprog. Der er tale om et stort antal fester i hele politikredsen, hvor der er blevet skruet op for fuld volumen, blandt andet i Helsingør, Hornbæk og Espergærde, hvorfra der er indløbet anmeldelser.

Annonce

Udsatte fester

- Det er udsatte konfirmationsfester, bryllupper, runde fødselsdage, der nu skal fejres. Folk tager revanche fra al den tid, hvor vi ikke har kunnet mødes. Det betyder stor travlhed hos os. Og vi kan simpelt hen ikke nå ud til alle anmeldelser. Ikke fordi vi ikke tager anmeldelserne alvorligt. Men vi kan ikke nå dem allesammen, siger David Buch.

Politiet har i følge politiloven mulighed for at tage musikanlægget med, hvis festdeltagerne ikke skruer ned.

Dette har dog indtil videre ikke været nødvendigt ved nogle af det store antal anmeldelser i Nordsjællands Politikreds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce