Annonce
Sport

Tre fans tager affære: Støtteforening skal styrke FC Helsingørs talentarbejde

FCH Talents Venner er blevet en realitet
Annonce

HELSINGØR: Tre fans af FC Helsingør har taget initiativ til en støtteforening til gavn for det lokale talentarbejde og fredag aften blev det første skridt taget da FCH Talents Venner blev en realitet på en stiftende generalforsamling.


Vi har fået et fantastisk talentakademi her i Helsingør. Det vil vi rigtig gerne støtte op om.

Lars Popcorn Hansen, formand for FCH Talents Venner


Initiativgruppen bag støtteforeningen, der alle en tilknytning til den lokale fanklub, består af Lars Popcorn Hansen, Steen Uthaug og Dennis Hynnecke. De har nu alle indtaget de tre pladser i den nyudvalgte bestyrelse.

Annonce

Talentarbejder koster

Nyudnævnt formand for FCH Talents Venner, Lars Popcorn glæder sig til at komme i gang.

- Vi har fået et fantastisk talentakademi her i Helsingør og det vil vi rigtig gerne støtte op om. Alle ved det koster at lave talentarbejde, så vi vil gennem diverse aktiviteter forsøge at rejse økonomiske midler, som vi kan sende videre til foreningen FC Helsingør, der driver talentakademiet.

- Først og fremmest håber vi at klubbens fans, de unge talenters forældre og familiemedlemmer, samt andre lokale vil støtte op ved at melde sig ind i støtteforeningen via vores hjemmeside eller ved at tage fat i en af os.

Lars Popcorn Hansen fortæller også at den nyudnævnte bestyrelse er meget imødekommende overfor forslag og input der kan komme talentarbejdet til gode.

- Vi har allerede fået en håndfuld henvendelser fra folk, der gerne vil bidrage på forskellig vis og det er jo bare fantastisk for vi vil rigtig gerne etablere nogen udvalg, hvor alle med et hjerte for denne her sag kan få lejlighed til at byde ind, siger han.

Annonce

Glæde i FC Helsingør

I foreningen FC Helsingør, der står bag talentakademiet er man glade, fortæller formand Finn Moseholm.

- Vi opfatter først og fremmest initiativet som en anerkendelse af det fantastiske arbejde, der hver eneste dag udføres af alle i foreningen FC Helsingør talentakademi, dernæst er initiativet med til at sikre arbejdet med talentudvikling en bredere forankring i lokalområdet og dermed øge interessen for talentudvikling af fodboldspillere, siger Finn Moseholm, der håber at mange vil bakke det nye initiativ op.

Man kan melde sig ind i FCH Talents Venner på støtteforeningens nye hjemmeside fchtv.dk og via støtteforeningens facebookside FCH Talents Venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce