Annonce
Helsingør

Tre hornbækkere laver formidlings-sitet Hammerbase.dk

Snedker Henrik Aaboe, Lars Harpøth og Tobias Aabye Dam - alle fra Hornbæk står bag det nye job-formidlingssite Hammerbase.dk.
Annonce

De har allerede formidlet jobs, jobansøgninger og det har også ført til ansættelser i bygge- og servicebranchen som er målet med Hammerbase.dk.

Snedker Henrik Aaboe fra Hornbæk har sammen med direktør Lars Harpøth og Tobias Aabye Dam lanceret sitet Hammerbase.dk.

Her vil de matche kvalificeret arbejdskraft med virksomheders efterspørgsel. Det stigende behov fra branchen blev startskuddet for teamet bag Hammerbase.dk der tæller snedker Henrik Aaboe, Lars Harpøth og Tobias Aabye Dam, alle bosat i Hornbæk. Vores platform skal gøre det nemmere for jobsøgere at komme i kontakt med jobudbydere – det gælder både lærlinge og erfarne, selvstændige håndværkere og servicemedarbejdere.Snedker Henrik Aaboe har selv 10 års erfaring fra branchen.

- Det at finde job og hyre arbejdskraft er typisk noget der sker fra mund til mund – ind i mellem via jobportaler. Vi hører fra flere sider, at det er svært at skaffe den rigtige arbejdskraft, med tab af nye opgaver til følge, men også med missede jobmuligheder for de enkelte fagpersoner. Det vil vi gøre op med,” lyder det fra snedker Henrik Aaboe

- Med ét klik kan jobsøgende finde en håndfuld jobs, og virksomheder kan let slå et nyt job op. Når man først har lagt sit CV eller firmaprofil på platformen, kan eksempelvis jobansøgning til bygge- og servicebranchen klares med ét enkelt tryk på knappen. Ambitionen for Hammerbase.dk er at hjælpe folk i arbejde, og sikre et bedre match mellem kompetencer og opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Brændte chancer kostede point

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce