Annonce
Sport

Tre profiler bliver i Helsingør: - Fed by, fede fans, fed klub

Nicklas Mouritsen har forlænget sin aftale med FC Helsingør frem til sommeren 2023. Foto: Claus Birch
Tre stamspillere har skrevet under på en ny kontrakt med FC Helsingør.

FODBOLD: FC Helsingør er i gang med at forme den trup, der i foråret skal give Superliga-oprykningen et velplaceret vristskud. Der har allerede været livlig aktivitet med farvel til Kevin Stuhr Ellegaard og Sebastian Czajkowski og goddag til angriberen Kristoffer Munksgaard. Daniel Norouzi har skrevet under på en ny kontrakt, og nu har tre andre gået i viceanførerens fodspor. Forsvarsspillerne Nicolai Geertsen og Nicklas Mouritsen har skrevet under på nye aftaler, og det samme gælder offensiv-spilleren Oliver Kjærgaard.

Alle tre spillere har forlænget til sommeren 2023.

- Der er mange grunde til, at jeg har forlænget min aftale. Det er en fed by, det er fede fans og en rigtig fed klub. Jeg har været her et år nu, og det startede rigtig godt, og jeg fik vist mig frem, indtil jeg fik den dumme skade i den her sæson. Jeg er meget stolt af, hvad drengene har præsteret, men jeg tørster efter at være en større del af det hele, siger Nicolai Geertsen, der trådte direkte ind i midterforsvaret for et år siden, da han blev hentet fra den daværende Superliga-klub Lyngby.

Annonce

Forlænget alligevel

I denne sæson har FC Helsingør retning mod netop Superligaen, og endnu en tur i den bedste række frister 30-årige Geertsen.

- Det gør det da helt sikkert. Alle vil jo gerne spille Superliga, og det gælder også mig. Jeg havde nu nok forlænget uanset hvad, for jeg er meget glad for at være i FC Helsingør, men det er motiverende at være med i toppen, siger Nicolai Geertsen.

Annonce

Bedste nogensinde

Venstre-backen Nicklas Mouritsen er også svært tilfreds med livet i FC Helsingør. Derfor har det tidligere FC Nordsjælland-talent også sat pennen til papiret med et smil på læben.

- I FC Helsingør spiller vi det bedste fodbold, jeg nogensinde har været med til, og jeg er også selv på det højeste niveau i min karriere. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi kunne blive enige om en forlængelse, siger han.

Mouritsen kom til FCH fra et kort ophold i Skive, og i hård konkurrence med Frederik Bay har han fået masser af spilletid i 2021. Om det kommende år byder på Superliga-bold, bliver der krydset fingre for.

I FC Helsingør spiller vi det bedste fodbold, jeg nogensinde har været med til, og jeg er også selv på det højeste niveau i min karriere

Nicklas Mouritsen, FC Helsingør

- Vi er i en god situation, og vi spiller god fodbold, så det skal da ikke udelukkes. Samtidig er der meget lang tid til maj, og vi skal kæmpe hårdt for alle pointene i 1. division, men vi går da efter det, siger Mouritsen, der er trods en lille uges ferie tilbage har kriblen i fødderne.

- Jeg gider godt have ferie en uges tid. Derefter vil jeg bare  tilbage og træne. Jeg glæder mig helt vildt til, at vi starter op igen, konstaterer backen.

I den sportslige ledelse er der tilfredshed med, at der nu er styr på trioens fremtid.

- Fælles for dem alle tre er, at de hver især har leveret for FC Helsingør, og de har en vigtig rolle for holdet både på og uden for banen. Det er vigtigt at bibeholde kontinuiteten i vores klub, og det signalerer vi med de her kontrakter. Det er endnu en god dag for FC Helsingør, konstaterer sportschef Brian Gellert.

FC Helsingør starter 2022 op med første træningsdag på torsdag.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Ikonisk strandvejsvilla med en festlig historie solgt: - Der har været holdt nogle vilde abegilder

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Varsel om forhøjet vandstand mandag morgen: - Kan føre til lokale kystnære oversvømmelser

Navne

Indian er blevet redet af tre generationer og sætter fortsat tempo på morgenturene i skoven: - Han er en god ven, der puffer til mig på dårlige dage

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Sport For abonnenter

Først slog han hovedet, så brækkede foden: - I 2022 er det vist min tur med noget medvind

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Annonce