Annonce
Sport

Tredje sejr i træk til Hornbæk

Selv om unge Mads Jørgensen ikke var blandt målscorerne denne aften, leverede han igen en fin indsats i 5-2 sejren over Skævinge. Foto: Susanne Prahl

Fodbold, serie 3: For anden uge i træk vandt Hornbæk en hjemmekamp med 5-2, og denne gang gik det ud over Skævinge.

Påstanden om at 2-0 kan være en farlig føring fik ny næring tirsdag aften på kunstgræsset i Hornbæk, hvor Skævinge var på besøg. Gæsterne havde inden tirsdagens kamp kun tabt til topholdene Vejby og Snekkersten, men trods en 2-0 føring i første halvleg, måtte Skævinge køre hjem med et 5-2 nederlag i bagagen.

Hornbæk startede bedst og havde flere store chancer i indledningen, men det var Skævinge, der kom foran efter et dumt boldtab, der skabte en friløber til gæsterne. Den blev udnyttet sikkert, og endnu værre blev det for Hornbæk efter 34 minutter, da endnu en forsvarsfejl blev udnyttet prompte af Skævinge.

Annonce

Reduceringen til 1-2 i halvlegens sidste minutter var vigtig for hjemmeholdet, for at bevare troen på at vende kampen i de sidste 45 minutter. Både Mikkel Anberg og Nikolaj Falkenberg var udgået tidligere i halvlegen, men heldigvis var Malthe Prahl kommet på banen, for det var ham, der meget flot følte bolden op i det fjerne målhjørne til 1-2.

Underholdende efter pausen

Skævinges målmand spillede en flot kamp med mange gode redninger, men i anden halvleg fik Hornbæks offensiv spillet sig varm, og så kom de nødvendige mål.

Udligningen kom efter en time, da anfører Casper Porsgaard fyrede af fra distancen, og den havde keeperen ingen chance for at redde. Skævinge ramte kort efter stolpen i den anden ende men måtte i denne fase også indkassere kampens eneste advarsel.

Mens Hornbæk var i overtal, kom de foran for første gang i kampen. Mikael Juellund lavede den fine aflevering til Malthe Prahl, der kunne løfte bolden over den fremstormende målmand.

Så virkede det som om, Skævinge mistede pusten, og i de sidste minutter kunne først Jonas Brinch Lorentzen og dernæst Viktor Drachmann få sejren op på de overbevisende cifre 5-2.

Indskiftede Malthe Prahl løb med de fleste stemmer i omklædningsrummet, men generelt en flot arbejdsindsats af Hornbæk, hvor alle blev ved med at kæmpe til sejren var i hus. Med fem sejre i de seneste seks kampe er Hornbæk nu placeret lunt i den bedste halvdel. Efterårets sidste kamp spilles lørdag den 23. oktober kl. 12.00 i Humlebæk.

Af Peter Clausen

Annonce
Helsingør For abonnenter

19 år og førstegangsvælger: - For mig er de ældre og deres velfærd et emne, som er meget vigtigt

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: - Det er min datter, det går ud over. Det er min datter, de ikke har tid til

Navne For abonnenter

Skoleleder for 'udsatte' unge: - Det gør mig glad og stolt, når vi lykkes med at gøre en forskel

Danmark

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Sport

Tabte bundkamp med et brag: Nordsjælland Håndbold faldt igen helt sammen efter pausen

Danmark

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Helsingør For abonnenter

'Islam er den eneste levemåde, der kan befri kvinder i vesten': Onsdag morgen forsøgte ekstremister at påvirke gymnasieelever

Sport

Før bundbrag: - Vi hverken rykker ned eller overlever på Mors

Helsingør

Vicerektor om tragisk faldulykke: - Vi håber med alt, hvad vi kan krydse, at vores elev kommer sund og rask tilbage til skolen

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Helsingør

Sømænd ledte og ledte i 20 år: Nu er fanen fundet, men den er ikke længere deres ...

Sport For abonnenter

TV-ekspert efter FC Helsingør-opvisning: - Vi kunne meget vel have set den ene oprykker i dag

Helsingør

Små 10.000 mangler: Inden nytår skal yderligere 900 sortere

Annonce