Annonce
Helsingør

TV-serie: Forbryderjægeren vender tilbage til Helsingør

Der er lagt op til et trekantsdrama mellem André Babikian, Laura Drasbæk og Peter Mygind, der spiller de store roller i næste sæson af "Sommerdahl". Foto: Mike Kollöffel/TV2.
Optagelserne til den anden sæson af TV2 Charlies s seersucces Sommerdahl er gået i gang.
Annonce

TV-SERIE: Der bliver godt gang i klaptræet i Helsingørs gader i de kommende måneder.

I sidste uge gik optagelserne til anden sæson af TV2 Charlie-serien "Sommerdahl" i gang, og i de kommende måneder vil man kunne opleve optagelserne mange steder i Helsingør og omegn.

Det er Peter Mygind, der igen spiller hovedrollen som efterforsker Dan Sommerdahl, og han er godt tilfreds med at være tilbage i Helsingør.


Der er så mange smukke steder, jeg har lært at kende, og så er helsingoranerne de sødeste mennesker

Peter Mygind


- Jeg er blevet endnu gladere for Helsingør, end jeg var i forvejen. Der er så mange smukke steder, jeg har lært at kende, og så er helsingoranerne de sødeste mennesker. Der bliver hilst og vinket mange gange, og det glæder jeg mig til at opleve igen, siger han.

I serien løser Dan Somerdahl og hans kolleger forskellige drabssager i området. Dog har han lidt sværere ved at løse hårdknuderne i privatlivet.

I den nye sæson er han og hans kone, chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl, spillet af Laura Drasbæk, gået fra hinanden, selv om de stadig skal arbejde sammen på politistationen.

Den anspændte stemning bliver ikke mindre anspændt af, at kollegaen Flemming Torp, der mangler en bolig, flytter ind hos Marianne.

I den nye sæson kommer der gæsteoptrædende fra blandt andet bandmedlemmerne fra  Magtens Korridorer samt Therese Glahn, Andrea Vagn Jensen, Caspar Phillipson, Maria Erwolter, Lars Hjortshøj med flere.

'Sommerdahl' er skrevet af manuskriptforfatter Lolita Bellstar frit efter Anne Grues krimiserie om den skaldede detektiv.

Anden sæson er instrueret af Carsten Myllerup og produceret af Sequoia med producent Janni Helleskov i spidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce