Annonce
Nordsjælland

U/Nord skal på jagt efter ny direktør

René van Laer startede for 45 år siden som underviser for uddannelsesinstitutionen.
Annonce

HELSINGØR:  Uddannelsesinstitutionen U/Nord, som erhvervs- og handelsgymnasiet på Rasmus Knudsens Vej hører ind under,  skal snart vænne sig til at det ikke længere er direktør René van Laer , der sidder for bordenden.

- Nu har jeg aftjent min værnepligt. Det er 45 år siden, at jeg startede, og i år er det 40 år siden, at jeg holdt min første dimissionstale, sådan fortalte direktøren selv, da han meddelte medarbejderne, at han stopper som direktør for U/Nord.

René van Laer  startede som underviser på Lyngby og Omegns Handelsskole i august 1975 . Det var en stillingsbetegnelse, som hurtigt blev byttet ud med betegnelsen leder, sidenhen vicedirektør og de sidste 30 år har der stået direktør på visitkortet.

Gennem de sidste 30 år har René van Laer stået i spidsen for fusioner, navneændringer, byggeprojekter, reformer, nye uddannelser og opstarten af et nyt gymnasium.

Som et flot punktum for sin tid som direktør for U/Nord har René van Laer de seneste to år styret uddannelsesinstitutionerne Knord og ESNord gennem en fusion, som danner grundlaget for U/Nord. En uddannelsesinstitution der fordeler sig på otte adresser i Nordsjælland, og tilbyder en bred palette af erhvervs- og gymnasiale uddannelser med tilsammen 670 medarbejdere og 14.000 elever og kursister.

- Nu er rammerne for fusionen lagt, og jeg mener, det er det rette tidspunkt at finde en ny direktør. Nu skal der sættes farver på selve maleriet, og det vil være logisk, at den nye direktør sammen med vores mere end 600 dygtige medarbejdere kan sætte kursen for de næste tre til fem år, siger René van Laer.

Annonce

Ikke helt klar til at lægge arbejdstøjet på hylden

Når René van Laer stopper den 30. september i år bliver det ikke et definitivt farvel til uddannelsesverdenen. I kraft af hans mangeårige erfaring med byggeprojekter og sit store netværk har U/Nords bestyrelse ønsket at tilknytte ham som særlig rådgiver med reference til bestyrelsen, efter at han er fratrådt som direktør.

René van Laer's arbejdsopgaver bliver at sikre, at de foreliggende byggeprojekter i henholdsvis Helsingør og Hillerød kommer godt fra start. Samtidig fortsætter han med sit omfattende bestyrelsesarbejde for blandt andre Ørestad Gymnasium og FGU Nord. U/Nords bestyrelse har igangsat en proces, der skal føre til, at en ny direktør efter planen kan tiltræde den 1. oktober i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce