Annonce
Nordsjælland

U/Nord skal på jagt efter ny direktør

René van Laer startede for 45 år siden som underviser for uddannelsesinstitutionen.

HELSINGØR:  Uddannelsesinstitutionen U/Nord, som erhvervs- og handelsgymnasiet på Rasmus Knudsens Vej hører ind under,  skal snart vænne sig til at det ikke længere er direktør René van Laer , der sidder for bordenden.

- Nu har jeg aftjent min værnepligt. Det er 45 år siden, at jeg startede, og i år er det 40 år siden, at jeg holdt min første dimissionstale, sådan fortalte direktøren selv, da han meddelte medarbejderne, at han stopper som direktør for U/Nord.

René van Laer  startede som underviser på Lyngby og Omegns Handelsskole i august 1975 . Det var en stillingsbetegnelse, som hurtigt blev byttet ud med betegnelsen leder, sidenhen vicedirektør og de sidste 30 år har der stået direktør på visitkortet.

Annonce

Gennem de sidste 30 år har René van Laer stået i spidsen for fusioner, navneændringer, byggeprojekter, reformer, nye uddannelser og opstarten af et nyt gymnasium.

Som et flot punktum for sin tid som direktør for U/Nord har René van Laer de seneste to år styret uddannelsesinstitutionerne Knord og ESNord gennem en fusion, som danner grundlaget for U/Nord. En uddannelsesinstitution der fordeler sig på otte adresser i Nordsjælland, og tilbyder en bred palette af erhvervs- og gymnasiale uddannelser med tilsammen 670 medarbejdere og 14.000 elever og kursister.

- Nu er rammerne for fusionen lagt, og jeg mener, det er det rette tidspunkt at finde en ny direktør. Nu skal der sættes farver på selve maleriet, og det vil være logisk, at den nye direktør sammen med vores mere end 600 dygtige medarbejdere kan sætte kursen for de næste tre til fem år, siger René van Laer.

Ikke helt klar til at lægge arbejdstøjet på hylden

Når René van Laer stopper den 30. september i år bliver det ikke et definitivt farvel til uddannelsesverdenen. I kraft af hans mangeårige erfaring med byggeprojekter og sit store netværk har U/Nords bestyrelse ønsket at tilknytte ham som særlig rådgiver med reference til bestyrelsen, efter at han er fratrådt som direktør.

René van Laer's arbejdsopgaver bliver at sikre, at de foreliggende byggeprojekter i henholdsvis Helsingør og Hillerød kommer godt fra start. Samtidig fortsætter han med sit omfattende bestyrelsesarbejde for blandt andre Ørestad Gymnasium og FGU Nord. U/Nords bestyrelse har igangsat en proces, der skal føre til, at en ny direktør efter planen kan tiltræde den 1. oktober i år.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Flygtningen Ghalia bliver ikke hjemsendt til Syrien - Jeg er lykkelig lige nu

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Nu kan de mindes deres gamle 777'er-kammerat: 75 motorcykler fra ind- og udland kører mindetur for legenden Møller

Kultur For abonnenter

Rolf var offer for seksuelt overgreb som barn: Ny bog har vækket de grusomme minder til live

Sport

FC Helsingør skal på besøg i vestjysk galehus uden tre skadede profiler

Sport For abonnenter

Helsingør-profil inden dom: Kan være alt fra uger til mange måneder

Helsingør For abonnenter

Selvmordstruede Marcus fik flere afslag på botilbud: Nu kritiserer Ankestyrelsen kommunen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

FCH skriver kontrakt med hjemmeavlet målmand

Helsingør

Lars kørte sin scooter ud på Kongevejen: - Det var meget ubehageligt, men jeg kunne ikke komme forbi hækken

Navne

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Navne

Passage Festival blev job-inspiration: Stine og Sofie har fundet teaterforbindelsen

Navne For abonnenter

Mindeord: Ester fulgte med på Nørrevej til det sidste

Debat

Debat: Til "Corona er en meget lille dræber"

Annonce