Annonce
Holdet

Ugens Holdmedlem: Pia Agerskov

Ugens Holdmedlem er Pia Agerskov fra Helsingør. Foto: Pia Tromborg
Hver uge præsenterer vi et medlem af Holdet. Læs hvorfor jobcoach og træningsinstruktør Pia Agerskov fra Helsingør er med på Holdet.
Annonce

Hvorfor er du med på Holdet?

Jeg er med på Holdet, hvor jeg hver uge svarer på spørgsmål fundet på og udarbejdet af Helsingør Dagblad - det de ser som værende relevant og interessant for os borgere i Helsingør.

Vil du også have indflydelse på lokalsamfundet? Kom med på Holdet

  • Holdet er Helsingør Dagblads netværk af lokale, som har lyst til at få indflydelse ved at blande sig i lokaldebatten.
  • Tilmeld dig på www.helsingordagblad.dk/holdet

Som bosiddende siden starten af 2019 ønsker jeg at tage del i, hvad der kan ske i vores Helsingør. Med det har jeg gjort mig officiel, og du vil være enig som uenig i de svar, jeg har. Det er derfor, jeg har gør det. Diversiteten skal være der, ellers udvikler vi os ikke som mennesker og som by.

Ugens spørgsmål: Har du pga. corona andre julegave-indkøbsplaner i år sammenlignet med tidligere år?

Svar: Vil købe mere lokalt og vil købe mere i fysiske butikker

Uddybende kommentar:

Mine julegave-indkøbsplaner er ændret hen til, at jeg vil købe mere lokalt og fysisk. Vi må støtte op om det lokale, så vi ikke, når corona er overstået, møder tomme forretningslokaler, der forlænger en deprimerende tid.

Jeg vil købe mere i fysiske butikker. Vi har brug for at komme ud og se hinanden, tale kort med hinanden - og endnu mere vigtigt i år: at ønske hinanden "face to face" god jul og et langt bedre 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce