Annonce
Holdet

Ugens medlem af Holdet: Amela Kokanovic

Amela Kokanovic er ugens medlem af Holdet.Privatfoto
Annonce

Hvorfor er du med på Holdet?

Jeg har meldt mig til Holdet, fordi jeg synes det er en fantastisk måde, hvorpå den lokale befolkning kan udtrykke sig om væsentlige aspekter der præger vores samfund og verden. Samtidig, er det en god måde, hvorpå man kan involvere sig og værne om lokalsamfundet samt skabe interaktion, udveksle holdninger og endelig forskelligheder - der forhåbentligt kan skabe en bro mellem os fremfor hegn.

Ugens spørgsmål:I hvor høj grad synes du USA’s 45. præsident Donald Trump har haft en succesfuldregeringsperiode?

Svar: I mindre grad

Uddybende kommentar til spørgsmålet:Hvad synes du om Donald Trumps år ved magten?

Trump har formået at samle de vælgere, der har været trætte af den internationale orden og USA's hegemoniske tilstand. Disse vælgere har haft et behov for at sætte USA først, og dermed vækkede patriotismen sig, da Trump viste sig som en Messias, der med sin protektionistiske politik kunne lukke USA ude af verden, men samtidig fokusere på de økonomiske fordele for USA. Hans regeringsperiode har skabt en stor polarisering i samfundet, hvorfor der i dag er så meget splittelse, at det psykologisk minder om en borgerkrig.

Vil du med på Holdet?

  • Holdet er Helsingør Dagblads netværk af lokale, som har lyst til at få indflydelse ved at blande sig i lokaldebatten.
  • Tilmeld dig dig her!
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holdet

Ugens medlem af Holdet: Ole Traulsen

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce