Annonce
Holdet

Ugens medlem af Holdet: Estrid Dyekjær

Ugens medlem af Holdet er Estrid Dyekjær.Privatfoto

Hvorfor er du med på Holdet?

Jeg har meldt mig til Holdet, fordi jeg alligevel altid har en holdning til det meste, så her har jeg mulighed for at give min mening til kende, så det bliver set/hørt. Jeg er især glad for, at det er helt almindelige borgeres holdning, der kommer frem og ikke blot de sædvanlige politikeres eller dem med særinteresser. Det giver ofte helt andre vinkler på en given sag, så man tænker sig om og ikke bare synes det samme som alle andre.

Derudover har jeg erfaret, at Holdet sætter spot på helt aktuelle emner, og med et eller flere ugentlige spørgsmål bliver jeg nødt til at holde mig ajour og forholde mig til min omverden - både lokalt og i det større perspektiv. Det har givet anledning til mange gode snakke herhjemme, når jeg lige ser op fra skærmen og spørger familien, hvad de synes eller fortæller dem min uforbeholdne mening om ugens emne. På den måde er det næsten hele familien, der bliver medlem af Holdet, fordi vi alle sammen diskuterer emner, vi ellers måske slet ikke havde fået talt om.

Uddybende kommentar til spørgsmålet: Hvad synes du om kommunens covid-19 testkapacitet?

De steder I nævner, har jeg ikke benyttet eller kun været der én gang. Jeg har dog tilbragt meget ventetid tidligere i forløbet, selvom vi ikke har haft grund til at teste ofte. Turen til Hillerød de første mange gange var en meget tydelig streg under, hvor stort et tab det var for Helsingør at det gamle sygehus lukkede.

Der er langt til Hillerød, og vi måtte vente længe i meget koldt vejr. Senere fik vi mulighed i Helsingør Hallen, hvor ventetiden også var lang, men da havde vi i det mindste ikke en halv times transport hver vej. Det mest irriterende er dog, at det er vanskeligt at finde ledige tider, der kan bookes. Det har i hvert fald betydet at vi kun har testet, når det var absolut nødvendigt - så hellere aflyse Faster Jettes fødselsdag end stå dét igennem en gang til.

Vil du med på Holdet?

  • Holdet er Helsingør Dagblads netværk af lokale, som har lyst til at få indflydelse ved at blande sig i lokaldebatten.
  • Tilmeld dig her: www.helsingordagblad.dk/holdet
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Annonce