Annonce
Holdet

Ugens medlem af Holdet: Ole Traulsen

Ole Traulsen er ugens medlem af Holdet. Ole er 53 år, bor i Hornbæk og arbejder som Nordic Manager hos FF Nordic i Helsingør.Privatfoto

Hvorfor er du med på Holdet?

Jeg kommer oprindeligt fra forstæderne, men jeg flyttede til Helsingør Kommune med min kone i midt 90’erne, da det nordøstlige hjørne af Sjælland tiltrak os.

Jeg holder af Helsingør, men også af alle de hyggelige byer som omkranser Helsingør. Det at have en kommune som rummer så mange forskelligheder er en gave.

At være en del af Holdet er en oplagt mulighed for at kunne tilkendegive sin mening og måske gøre en lille forskel. Det at Helsingør Dagblad har taget initiativ til at lade borgerne afgive en ”stemme” – at blive hørt – var en chance jeg ikke ville lade passere. Ved at emnerne er så forskellige, men afgrænset, gør at jeg fordyber mig lidt mere i emnet.

Jeg tror på at byen bliver bedre af inddragelse – og derfor er jeg en del af Holdet.

Ugens spørgsmål:Synes du, der er rimelige arbejdsvilkår for medarbejdere i ældreplejen i Helsingør Kommune?

Svar: Ja, jeg mener medarbejderne har de rette arbejdsvilkår i kommunen.

Uddybende kommentar til spørgsmålet:Hvad mener du, der skal til for at forbedre arbejdsmiljøet fra ansatte i ældreplejen?

Fjern minut-kontrol og prioriter den ældre frem for budget. Så får medarbejderne også en bedre hverdag. Måske skulle det være obligatorisk for politikere at prøve alle væsentlige arbejdsfunktioner i kommunen. To dage i ældreplejen, to dage i beredskabet, to dage i ... osv.. Kunne indføres så det er obligatorisk hvert andet år, med start når man bliver valgt. Det vil skabe forståelse og respekt.

Vil du med på Holdet?

  • Holdet er Helsingør Dagblads netværk af lokale, som har lyst til at få indflydelse ved at blande sig i lokaldebatten.
  • Tilmeld dig her: www.helsingordagblad.dk/holdet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Hvad har vi lært af corona?

Annonce