Annonce
Debat

Ugens mest læste debatindlæg: HH-forbindelsen er vi ikke enige om

Den strategiske analyses hovedforslag for en fast HH-forbindelse. Linjeføring for vej- og jernbane inklusive ny banetunnel fra Helsingborg C til Västkustbanan ved Maria. Kilde: Vejdirektoratet, Trafikverket, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Helsingør Dagblad modtog - og bragte - mange læserbreve i ugens løb. Her er de indlæg, som var mest populære blandt læserne.

Helsingør Dagblad modtog - og bragte - mange læserbreve i ugens løb. Her er de indlæg, som var mest populære blandt læserne.

1 HH-forbindelsen er en god idé

Erik Østergaard er formand for HH2030-gruppen.Arkivfoto

"En fast HH-forbindelse er både realistisk og desuden en rigtig god ide. Alle hidtidige analyser har vist, at en fast forbindelse giver økonomisk mening og vil være til gavn for borgere og erhvervsliv i Helsingør og resten af Nordsjælland", skrev Erik Østergaard, formand for HH2030-gruppen, i det, der blev ugens mest læste debatindlæg på helsingørdagblad.dk.

2 Ny ung stemme i dagbladet

Frederikke Wolff Larsen er ny klummeskribent i dagbladet.Privatfoto

"Min hverdag er ikke den samme under corona: Mine dage er for det meste ens, og min motivation er dalet gevaldigt", skrev dagbladets nye klummeskribent, Frederikke Wolff Larsen, i et indlæg, der endte med at blive ugens næstmest læste på dagbladets hjemmeside.

3 Lyt - og vi bliver stærkere

Klummeskribent Aslak Gottlieb.Foto: Lars Johannessen

"Gør vi os alle umage med at lytte, kommer vi til at stå stærkere sammen som lokalsamfund", skrev direktør og klummeskribent Aslak Gottlieb i en klumme, der blev ugens tredjemest læste indlæg i dagbladet.

4 Hvordan lever man videre?

Linnea Lund er sognepræst.Arkivfoto

Hvordan lever man videre med noget, man ikke kan leve med, spurgte præst ved Horserød Statsfængsel, Linnéa Lund, i et indlæg om syndsforladelse. Indlægget blev ugens fjerdemest læste indlæg på Helsingør Dagblads hjemmeside.

5 Ingen lusk med HH-forbindelsen

Torben Kjær, medlem af Region Hovedstaden, valgt for Enhedslisten.Foto: Søren Svendsen

Man må lægge alle sandsynlige scenarier for HH-forbindelsen åbent frem og tage diskussionen med befolkningen i stedet for at luske tingene igennem bid for bid, skrev Enhedslistens medlem af Region Hovedstaden, Torben Kjær, i et indlæg, der blev ugens femtemest læste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce