Annonce
Helsingør

Værktøj stjålet fra varebiler

Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

Espergærde/Helsingør: Der blev anmeldt tyveri fra flere varebiler i Espergærde og Helsingør mandag.

Klokken 07:02 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil. Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen havde den holdt parkeret på Kornmarken i Espergærde.

Klokken 07:54 fik Nordsjællands Politi en lignende anmeldelse. Denne gang var det en varebil, som havde holdt parkeret på Fabriksvej i Helsingør mellem fredag eftermiddag og mandag morgen.

Tre minutter senere kom der endnu en anmeldelse. Det var denne gang gået udover en varebil, som havde holdt parkeret på Ole Rømers Vej i Helsingør, og det var også foregået i løbet af weekenden.

Også klokken 09.53 blev et lignende forhold anmeldt, idet en varebil, der havde holdt parkeret ved Ponydalen i Helsingør fra fredag eftermiddag til mandag morgen, havde fået knust bagruden, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra den.

Igen klokken 11.15 blev der anmeldt tyveri fra varebil i Helsingør; denne gang var forholdet dog sket imellem tirsdag den 12. januar og torsdag den 14. januar. Varebilen havde i dette tilfælde holdt parkeret på Allegade, og også her var der blevet stjålet værktøj fra varebilen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Anmeldelse af 'Sommerdahl': Hyggeligt med nye mord i guddommeligt smukke omgivelser

Helsingør

Se video: Statsministeren svarer på dagbladets spørgsmål om hårdtramte caféer

Annonce