Annonce
Helsingør

Vi holder fredagsbar: Kom med i baren

Savner du den kolde fredagsøl med kollegaerne? Eller skal weekenden sættes i gang på lidt anden vis? Så deltag i vores virtuelle fredagsbar den 5. marts kl. 16.30. Vi har fundet øllene for dig, og smagningen vil finde sted i kompetent selskab med Claus Nissen fra Prøvestenens Vinhandel.

HELSINGØR: Det er fredag. Du har haft en lang arbejdsuge. Måske du har siddet på hjemmekontoret. Det er på dette tidspunkt, du og kollegaerne normalt vil knappe en øl op, og fejre at weekenden langt om længe har meldt sin ankomst.

Desværre er vi jo alle godt med på, hvad der har sat en stopper for dette herlige arrangement. Men ikke længere! Helsingør Dagblad inviterer nemlig til virtuel fredagsbar den 5. marts klokken 16.30 i samarbejde med Claus Nissen fra Prøvestens Vinhandel, hvor du kan købe en smagskasse til 120 kroner.

Annonce

Udvalgte øl

Claus har udvalgt kassens fire øl fra Birra Baladin: Baladin Isaac, Baladin Nora, Baladin Rock’n’Roll og Baladin Wayan. Birra Baladin er et italiensk ølmærke skabt af italieneren Teo Musso, der åbnede i 1996. Der er en historie bag hver øl. Isaac er dedikeret til Musso's søn. Nora er dedikeret til hans hustru og Wayan til hans datter.

Den 5. marts vil Claus fortælle mere om bryggeriet, disse fire øl og guide os igennem smagningen. Alt dette vil blive sendt live på helsingordagblad.dk og på vores Facebookside.

Sådan tilmelder du dig

Fredagsbaren finder sted fredag den 5. marts.

Du tilmelder dig til Prøvestens Vinhandel på vin@provin.dk.

Angiv hvor mange smagskasser du vil købe. Hver kasse indeholder én af hver.

Fortæl om du selv afhenter kassen i butikken inden for åbningstiderne, eller om du ønsker den leveret.

Der betales med MobilePay.

Den sidste dag for tilmelding er onsdag den 3. marts.

Bestilte øl kan afhentes fra onsdag den 24/2, og bestiller du dem til levering vil de blive leveret den torsdag den 4. marts.

Annonce

Munter begyndelse på weekenden

Alt du skal gøre er at tilmelde dig til Prøvestens Vinhandel på vin@provin.dk. Her skal du angive, hvor mange smagskasser du vil købe, hver kasse indeholder én af hver. Du skal også fortælle om du selv afhente den i butikken inden for åbningstiderne, eller om du ønsker den leveret. Der betales med MobilePay.

Den sidste dag for tilmelding er den 3. marts. Øllene kan afhentes fra onsdag den 24/2 og Bestiller du dem til levering, vil de blive leveret den 4. marts.

Vi håber, du er ligeså klar som vi. Det kunne blive en munter og fornøjelig begyndelse på weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Live: Tidlig FCH-føring hurtigt udlignet

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce