Annonce
Sport

Vicekaptajn forlænger med FC Helsingør

Nikolaj Hansen har forlænget sin aftale med FC Helsingør frem til sommeren 2021. Foto: Lars Johannessen.
Nikolaj Hansen bliver i FC Helsingør i den kommende sæson, og han glæder sig til at komme tilbage til 1. division.
Annonce

FODBOLD: Kun en enkelt af de seks spillere, som havde kontraktudløb med FC Helsingør denne sommer har forlænget sin aftale.

Mens Nicolas Mortensen, Chris Cortez og senest Andreas Holm, Ricki Olsen og Thomas Kristensen har sagt farvel, så har Nikolaj Hansen fået forlænget sin kontrakt. Forsvarsstyrmanden og 1. divisions-oprykkerne har nu papir på hinanden frem til sommeren 2021.

- Det var klart min førsteprioritet at blive i FC Helsingør, så jeg er meget glad for, at det er lykkedes at blive enige. Efter det seneste vanvittige år, vil det være ærgerligt at forlade det, jeg har været med til at bygge op, siger Nikolaj Hansen til Helsingør Dagblad.

Han skiftede i 2019 til FC Helsingør fra 1. divisions-klubben Næstved. Han har været fast mand i centerforsvaret siden, og nu er han klar til endnu en tur i den næstbedste række.

- Det bliver noget helt andet, end vi er vant til, og jeg glæder mig meget. Det bliver okay, at vi ikke skal spille med forventningen om sejr hver eneste uge, for det bliver en virkelig stærk 1. division, men jeg kan godt bekymre mig for, om vi når at blive klar til den virkelighed, vi kommer ind i, for vi skal vænne os til at være en hel del mindre dominerende i kampene, siger Nikolaj Hansen, der dog ikke vil smide alt taktik fra 2. division ud i skraldespanden.

- Vi skal fortsætte med at spille med de forcer vi har med fart og hurtige fødder. Det er det, vi er gode til. Vi skal bare kunne andre ting også, konstaterer viceanføreren, der altså skal have ny makker i centerforsvaret efter Holms exit.


Det bliver noget helt andet, end vi er vant til, og jeg glæder mig meget. Det bliver okay, at vi ikke skal spille med forventningen om sejr hver eneste uge, for det bliver en virkelig stærk 1. division, men jeg kan godt bekymre mig for, om vi når at blive klar til den virkelighed, vi kommer ind i, for vi skal vænne os til at være en hel del mindre dominerende i kampene

Nikolaj Hansen, FC Helsingør


- Det er altid vemodigt at sige farvel til mennesker, som man har arbejdet godt sammen med, og selvom vi kun har spillet sammen en sæson, nåede vi at opleve en hel del ting sammen. Så det bliver da noget andet uden Andreas, men sådan er spillet. Det har jeg prøvet mange gange, siger 33-årige Nikolaj Hansen.

Annonce

Brede skuldre

Klubbens sportslige ansvarlige, Brian Gellert, er særdeles godt tilfreds med sommerens første underskrift.

-Vi er meget glade for aftalen med Nikolaj Hansen. Han var en væsentlig spiller i vores oprykningssæson, og han bliver lige så vigtig i 1. division. Han har en stor erfaring, som ikke mindst kan komme til gavn for de mange unge spillere, der har taget turen hele vejen via Idrætslinjen og HEA og nu står og banker på til førsteholdstruppen. De har brug for en at læne sig op ad, og Nikolaj er en profil for os med meget brede skuldre. Han går forrest både på og uden for banen, siger Brian Gellert.

Han nævner blandt andre Mathias "Mac" Christensen og Valdemar Holze som spillere, der har taget turen gennem talentfabrikken i Helsingør og nu er på vej ind i divisionstruppen. Her har de altså det næste år glæde af Nikolaj Hansens fodbolderfaring.

En anden af klubbens egne - Hans Christensen "Kritte" Bonnesen - er også kommet tættere på en fast plads i centerforsvaret ved siden af Nikolaj Hansen efter Andreas Holms afgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce