Annonce
Erhverv

Vil have Helsingør tilbage til toppen: Kendt hotel og sejlklub offentliggør ambitiøs plan

Det her bliver rigtig godt, er de enige om. Erik Stannow, næstformand i fra Helsingør Sejlklub og Emilie Stig Hjorth, kommerciel chef på Marienlyst Strandhotel om det nye samarbejde og sponsorat til sejlerne. Her er de i silende regn gået ombord i jollen, som kommer til at bære strandhotellets logo.Foto: Charlotte de la Fuente
- Vi er super stolte over dette samarbejde med en af byens ikoniske virksomheder, siger Erik Stannow, næstformand i Helsingør Sejlklub, der nu har opnået sponsorater for flere hundrede tusinde kroner.

ERHVERV:   En ambitiøs plan over de næste fem år og et stort sponsorat skal bringe Helsingør helt tilbage i toppen, både i international sejlsport og som turistdestination.

Det er Marienlyst Strandhotel og Helsingør Sejlklub, der indgår i et nyt, tæt samarbejde. Samtidig bliver hotellet, der ligger tæt på klubben og Nordhavnen, en af hovedsponsorerne bag dette års Sjælland Rundt Sailing Week sammen med flere andre prominente sejlsportsbrands.

Helsingør Sejlklub, som i mere end 75 år har stået bag den traditionsrige kapsejlads Sjælland Rundt, har netop lanceret deres storstilede plan, hvor vi allerede i år vil opleve et Sjælland Rundt med flere typer af sejladser end tidligere og med aktiviteter til vands og til lands over flere dage end ellers. Målet med Sjælland Rundt Sailing Week er på sigt at skabe den største maritime begivenhed i Danmark.

Annonce

Sejlsporten har en lang og unik tradition i Helsingør og Marienlyst Strandhotel ser samarbejdet som et stærkt partnerskab, hvor vi har hav, historie og innovation til fælles

Emilie Stig Hjorth, kommerciel chef Marienlyst Strandhotel

Unik tradition

Med offentliggørelsen af det nye samarbejde med Marienlyst og med de øvrige hovedsponsorer har Helsingør Sejlklub nu opnået sponsorater for flere hundrede tusinde kroner.

- Sejlsporten har en lang og unik tradition  i Helsingør og Marienlyst Strandhotel ser samarbejdet som et stærkt partnerskab, hvor vi har hav, historie og innovation til fælles, siger Emilie Stig Hjorth, kommerciel chef på Marienlyst Strandhotel.

En netop erhvervet ny jolle i klubben bliver som en del af sponsor- og samarbejdsaftalen forsynet med hotellets logo. Jollen skal hovedsageligt bruges til ungdoms- og kvindesejlads.

Skippere fra 176 både, da de ved sidste års Sjælland Rundt var mødt op til skippermøde på Nordhavnen i Helsingør. I år bliver Sjælland Rundt Sailing Week et helt anderledes og større arrangement. Foto: Kirsten Moth

- Vi glæder os til at se den sejle ud for hotellet, så vores gæster bliver inspireret. Vi er glade for at støtte det lokale sportsmiljø og ikke mindst på det maritime område, fordi vi har fokus på at udvikle Helsingør til et sejlsportsmekka, siger Emilie Stig Hjorth.

Også under det kommende Sjælland Rundt Sailing Week bliver strandhotellet synligt med catering i telte på havnen, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmåltider til alle "landkrabber".

Annonce

Stolte i klubben

Sejlklubbens næstformand Erik Stannow glæder sig over det omfattende sponsorat fra naboen, Marienlyst Strandhotel.

- Vi er meget stolte over det nye tætte samarbejde med en af byens mest ikoniske virksomhed. Marienlyst har fra første snak været med på, at vi skal udvikle sejlsporten i Helsingør, både til gavn for borgerne, men også for at gøre Helsingør til en mere attraktiv turistdestination. Allerede i år, hvor vi lancerer Sjælland Rundt Sailing Week har vi mulighed for at sætte Helsingør tilbage på kortet med internationale sejladser på højt niveau, siger næstformand i Helsingør Sejlklub, Erik Stannow.

Annonce
For abonnenter

It-firma traf afgørende beslutning efter corona: Nu står udviklere på venteliste til et job

Helsingør For abonnenter

For 29.5 mio. kroner får du årets dyreste sommerhus: - Det er helt perfekt

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce

Seneste podcasts

Annonce
Annonce
Helsingør

Britta afgør, hvor meget hjælp du kan få: - Vi finder altid en løsning

Helsingør For abonnenter

Blå blok bestemmer: Her skal nyt plejehjem ligge

Espergærde

Hey, Henning - din bil er kørt til huggeren

Helsingør

Peter leder plejehjem med top trivsel: - Vi er et lille sted, og det skaber en tæthed og samhørighed

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Helsingør

Usundhed i Helsingør: For meget alkohol, nikotin, junkfood og for lidt motion: - Unge piger mistrives

Helsingør For abonnenter

Familier i Espergærde ånder lettet op efter ændring i lokalplan: 'Det var et reelt scenarie at flytte herfra - nu har vi ro i sjælen'

Børn og virksomhed kan sagtens gå hånd i hånd: Camilla er mor til tre og har en virksomhed i rivende vækst

Espergærde

Central vej lukkes og busruter lægges om: Sådan ændres trafikken i Espergærde i de næste uger

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Helsingør

SOSU-krisen  kradser i Helsingør: Kære politikere, har I sovet i timen?

Navne For abonnenter

Et-årige Monas familie gør det, mange andre drømmer om: Familien har opsagt bolig og job for at kaste sig ud i et vildt eventyr

Helsingør

Helt slut med testcenter i Helsingør: Så få lod sig teste på den sidste åbningsdag

Annonce