Annonce
Helsingør

Vinhandel genåbner: Kim Backe undgik at gå i Fætter BRs fodspor

Kim Backe har oplevet stor opbakning efter at have nødt lukket Backe Vin i januar. Derfor genåbner Backe Vin i morgen fredag. (Foto: Torben Sørensen)

Efter præcis to måneders lukning kan Backe Vin igen lukke dørene op på fredag.

Annonce

Helsingør: Fredag er en glædens dag for Kim Backe, der mellem klokken 15 og 17 står klar med vin og bobler til sine stamkunder.

Den gode anledning er, at Backe Vin genåbner forretningen i Bjergegade 1 i Helsingør. Butikken slår dørene op fra klokken 10.

Det var den 8. januar at Kim Backe sendte en trist besked afsted via Facebook.

- Da jeg desværre er havnet i en Fætter BR-situation, hvor jeg ikke har kunnet betale min leverandør, vil butikken være lukket de næste par dage, mens jeg prøver at finde en løsning på situationen og en evt. rekonstruktion af firmaet, skrev han.

I samme forbindelse håbede Kim Backe på sine kunders forståelse, og den fik han i stort mål. I så stort omfang at han få dage senere slog fast, at han var overbevist om, at lukningen kun blev midlertidig.

Det viste sig at holde stik, og med åbningen vender Kim Backe tilbage til den virksomhed som han har drevet siden 2009, hvor han tog springet og åbnede Backe Vin efter i over 20 år at have arbejdet som uddannet kommis med speciale i vin.

Kim Backes henvisning i sin Facebook-besked skyldtes, at Fætter BR ligeledes få dage før var påbegyndt en rekonstruktion. Den viste sig dog, i modsætning til Kim Backe, ikke at føre til en genåbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Idræt med komplikationer

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Helsingør

Udvalgsformand frygter at flere vil blive ensomme: - Corona er noget møg på så mange måder

Annonce