Annonce
Helsingør

Virtuel succes: Derfor var din nabo en klovn i weekenden

Man kan godt både være klovne og stærke. Viktor og Luna spiller med musklerne.
Hvordan laver man et løb, når man ikke må løbe sammen? Løsningen er en masse røde næser, der kunne ses vidt forskellige steder.

HELSINGØR: De var lidt sammen, da de hentede deres rygnumre, men ellers var næsten 200 løbere spredt for alle vinde i weekenden, hvor Helsingør Klovneløb 2021 fandt sted.

Klovneløbet er en årlig tradition, hvor der samles ind til Danske Hospitalsklovne. Malene Mosegaard var med som arrangør for tredje gang. Hun kan huske tilbage på sidste år, hvor det lokale løb satte ny deltagerrekord med over 500 deltagere.

Hun vidste godt, at sådan kom det slet ikke til at gå i år. Corona har nemlig også ramt Klovneløbet, der måtte ty til en ny løsning. Den var enkel: Når løberne ikke kan komme til løbet, så må løbet komme til løbet.

Annonce

Derfor så løbets deltagere kun lidt til hinanden, da de hentede løbsnumrene torsdag. Herfra havde deltagerne frit spil med, hvor og hvornår de ville løbe deres løb. Medaljen for løbet fik man med det samme og til lejligheden var der også underholdning med Trylle Chano, så lidt god stemning var der da.

Trods begrænsningerne blev der alligevel solgt næsten 200 numre, fortæller Malene Mosegaard. Det betyder at der blev samlet omkring 14.000 kroner ind til klovnene. Hun glæder sig over en rigtig god stemning hos deltagerne. Både da løbsnumrene blev hentet, og også senere, da billederne af mange forskellige løbere blev lagt op på løbets Facebookside.

- Jeg er utrolig glad og stolt, siger Malene Mosegaard. Men hun håber nu alligevel, at det næste år kan lade sig gøre at løbe et rigtigt klovneløb.

Det gør ikke noget, at man er en klovn, når bare mor også er det.

Og nu ved du hvorfor din nabo måske var en klovn i weekenden.

Dinosauren ser på mens tre årige Knud gør sig klar til klovnerierne.
Skibsegen i Snekkersten arrangerede sit eget lille klovneløb.
Det er godt at have en stærk far-klovn.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce