Annonce
Alarm 112

Vold under MC-fest i Saunte: Mand snakkede for meget om Bandidos-handel

En voldssag fra Saunte er afgjort i Retten i Helsingør. Foto: Lars Johannessen
Retten i Helsingør har idømt to mænd ubetingede straffe for vold mod en gæst i lokal MC-klub. Ifølge offeret var det fordi han snakkede for meget om en Bandidos-handel.
Annonce

Helsingør-Saunte: To mænd på henholdsvis 41 og 35 år er blevet idømt hver 60 dages ubetinget fængsel for vold mod en da 40-årig mand fra Ålsgårde under motorcykelklubben Sjukkernes 25-års jubilæumsfest fest i klubhuset på Karl Olsens Vej i Saunte i maj 2019.

De blev kendt skyldige i at have tildelt den 40-årige, som ikke selv er medlem af motorcykelklubben, adskillige slag og spark i hovedet af to mænd, som heller ikke er en del af Sjukkerne. Overfaldet var så voldsomt, at han væltede bagover.

Da han prøvede at komme på benene igen overfaldt mændene ham med flere slag og spark, inden mændene forlod stedet.

Annonce

Havde købt et krudttelt

De to dømte nægtede sig skyldig i anklagerne, men blev fældet af vidneudsagn.

Ifølge vidners oplysninger i retten, så skulle motivet til overfaldet have været, at den 40-årige først havde rost fyrværkeriet til festen for så at rose rockerklubben Bandidos MC for at have købt et "krudttelt" - et fyrværkeriudsalg.

Det mente de dømte, hvoraf den ene efter Helsingør Dagblads oplysninger er medlem af Bandidos, ikke var nogen god idé at tale om, selv om den 40-årige faktisk kun mente at det var positivt, at Bandidos beskæftigede sig med noget lovligt.

Domsmandsretten fandt det bevist at de to mænd havde udøvet vold mod den 40-årige.  De har udbedt sig betænkningstid med hensyn til, om de vil anke dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce