Annonce
Helsingør

Voldtægtsofferets grådkvalte mor: - Åh, nej - jeg tør næsten ikke sige det til hende

Retten i Helsingør. Foto: Torben Sørensen

HELSINGØR: Selv om moren til den i dag 15-årige pige fandt det retfærdigt, at en jævnaldrende dreng torsdag eftermiddag blev kendt skyldig i at have voldtaget hendes datter, så strømmede tårerne alligevel fra hendes øjne efter at dommen var afsagt.

- Jeg synes det er så synd for hende at hun skal igennem det hele en gang til, sagde hun med henvisning til, at den 15-årige har anket dommen til Landsretten.

- Hun har lidt så meget under det, der er sket. Hun har ikke kunnet passe sin skole, hun er bange for at gå ud og må have indslumringspiller for at sove. Jeg frygter, at hun aldrig kan lægge det helt bag sig - og nu skal vi så til at ribbe op i det hele en gang til om et halvt år. Det er næsten ikke til at bære, og jeg ser ikke frem til at skulle fortælle min datter det, lød det fra moren i rettens forhal.

Annonce

Havde ondt af den dømte

Datteren er blevet undersøgt flere gange af lægerne på Rigshospitalet og modtager nu psykologhjælp. Men selv om moren anmeldte den 15-årige dreng til politiet med henblik på at få ham dømt for at have voldtaget datteren, så stak dommen hende alligevel i hjertet.

- Et eller andet sted kan jeg ikke lade være med at have ondt af det unge menneske. Men jeg håber, at han vil få al den hjælp, han har brug for, så han kan komme videre i sit voksenliv, og at dommen betyder, at han ikke udsætter andre for det, han har udsat min datter for, sagde moren, inden hun forlod retsbygningen og tog hjem til datteren.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce